mandag 25. juli 2011

Mer om Lillesand

Som nevnt i forrige innlegg hadde jeg tenkt å skrive mer om turen vår til Lillesand på torsdag eller fredag, men i og med at jeg jobber noen dager i uka på Bjørklund (gullsmed) i sentrum har jeg ikke fått gjort så mye annet enn å følge med på nyhetene når jeg har komt hjem de siste dagene. Men nå har jeg endelig fått laget et innlegg om de siste dagene våre i Lillesand.

I forrige innlegg fortalte jeg om tirsdagen, da vi hadde Dixie med oss til Sørlandsparken, og hun fikk være med på Jula for å kjøpe redningsvest. Så før jeg fortsetter tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder fra denne dagen. Uheldigvis tok jeg ikke kameraet med til Sørlandsparken, men jeg tok noen bilder med mobilen som jeg skal prøve å få lagt inn etter hvert.

 

IMG_8778 copy  IMG_8769 copy
Dixie finner på mye rart i bilen, som for eksempel å sette seg opp og skrape på seteryggen i noen av tunnelene… ;)

 

IMG_8774 copy
Dette bildet viser utsikten fra den ene terrassedøra i stua. Det var en helt lik dør litt lenger borte på veggen.

 

IMG_8780 copyIMG_8783 copy
Og her er utsikten fra terrassen.

De neste dagene var ikke været like fint hele tiden, så vi var en del rundt leiligheten, og fant blant annet en veldig koselig liten runde å gå tur med Dixie. Siden ingen av oss har vært noe særlig i båt før var vi ikke helt sikre på hvor store bølgene var, så vi brukte ikke båten disse dagene. Men det var en del sol innimellom, så vi var litt ute på terrassen, selv om det alltid ble litt kaldere etter hvert og ofte begynte å regne, så vi måtte komme oss inn igjen…

 

IMG_8794 copy  IMG_8804 copyIMG_8803 copy
Naboen til de som eier leiligheten vi lånte hadde en liten brygge nede ved sjøen som vi kunne bruke hvis vi skulle ut i eller på land fra båten. Selv om vi ikke brukte den disse dagene var vi likevel nede ved sjøen en liten tur for å se litt hvordan det så ut der, hvor båten lå og litt sånn.

 

IMG_8810 copy
Båten helt nederst til høyre på bildet over er den vi kunne låne. :)

 

IMG_8816 copy  IMG_8843 copyIMG_8844 copy
Disse bildene er tatt på terrassen. Dixie trivdes veldig godt der ute, og hadde langline som var bundet fast til en stolpe så hun kunne gå litt ut og inn som hun ville.

 

IMG_8872 copyIMG_8875 copyIMG_8876 copy
Bilder fra Lillesand sentrum.

Vi var også noen turer i Lillesand sentrum. Det var ikke akkurat en kjempestor by, men den var veldig koselig likevel, med masse masse folk midt på dagen. Dixie satt lenge og ble klappet av to små jenter, og da brydde hun seg ikke hunder som gikk forbi i det hele tatt (hun pleier fremdeles å bjeffe på de fleste hunder hun ser ;). Men da vi gikk videre ble Dixie bare mer og mer stresset av alt som foregikk rundt henne, at hun bjeffet på det meste etter hvert! ;) Så da gikk vi tilbake til bilen og kjørte til leiligheten igjen der hun fikk kose seg videre på terrassen.

 

IMG_8889 copy
Hvis det ble litt mye sol på terrassen, fant Dixie et veldig fint sted i skyggen som til og med var godt og mykt å ligge på! ;)

IMG_8903 copyIMG_8911 copyIMG_8912 copy

Ellers kjørte vi litt rundt til andre steder i nærheten vi hadde blitt fortalt at skulle være fine, og gikk som sagt noen turer med Dixie rundt omkring i området rundt hytta og på stedene vi kjørte til.

Dagen etter, fredag, skulle Sebastian komme med toget til Kristiansand om ettermiddagen. Derfor hadde vi en veldig rolig morgen, og kjørte avgårde til Kristiansand for å være der noen timer før han kom med toget. Vi fikk egentlig ikke gjort så mye mer enn å gå fram og tilbake i en av hovedgatene, spise lunsj, og kikke litt i en fotobutikk. Jeg hadde nemlig sett etter nytt speilreflekskamera en stund, så det var kjekt å se litt hva de hadde. Jeg hadde sett masse på internett tidligere, og mor og jeg var i en fotobutikk noen dager før vi reiste for å se, så nå etter at vi har kommet hjem igjen har jeg endelig kjøpt nytt. Det ble Canon 600D, sånn at jeg kan bruke alle linsene og alt utstyret vi har fra før. :) Jeg kjøpte forresten også en ny linse: 50mm f/1.4, som jeg er veldig fornøyd med! Jeg skal nok legge ut noen bilder med det nye kameraet etter hvert som jeg får brukt det litt mer! :)

Uansett, vi hentet Sebastian på stasjonen rundt klokka 17, og kjørte tilbake til leiligheten etter dette.

IMG_8948 copyIMG_8964 copy  IMG_8959 copyIMG_8960 copyIMG_8974 copy

På lørdagen var det heldigvis fint vær igjen, så vi kunne spise frokost på terrassen, og endelig få testet ut båten! :) Dixie hadde på seg den nye redningsvesten sin og var med hun også, og hun så ut som hun koste seg veldig!

IMG_8985 copyIMG_8986 copy
Noe av det beste Dixie vet er å få slikke tomme begre, spesielt yoghurtbegre! Med en gang hun hører noen spise yoghurt, eller skrape i kanten på et annet beger kommer hun i full fart! ;)

 

IMG_8999 copyIMG_9011 copyIMG_9013 copyIMG_9030 copyIMG_9048 copyIMG_9059 copyIMG_9086 copyIMG_9115 copyIMG_9136 copy  IMG_9139 copyIMG_9140 copyIMG_9194 copyIMG_9206 copyIMG_9211 copyIMG_9237 copyIMG_9239 copyIMG_9224 copy  IMG_9266 copy

Det hvite huset på det nederste bildet til høyre viser huset vi bodde i nederste etasje i mens vi var der. Det lange rekkverket som står på bakken er rekkverket til terrassen utenfor stua.

Dagen etter skulle vi hjem igjen, og siden været var så stygt pakket vi bare sammen, ryddet, vasket, og kom oss avgårde. Men vi hadde en kjempekoselig tur, og heldigvis noen dager med fint vær i hvert fall! :) På fredag drar vi forresten sannsynligvis til Hovden igjen, det blir kjekt å komme tilbake dit! :)

 

Håper alle får en fin uke!

 

7 kommentarer:

T :-) sa...

Masse flotte bilder. Sommer, tenker jeg når jeg ser disse :-)

Cecilie sa...

Dino,Mons og familien i Son hilser.Så koselige feriebilder.Dixie er så pen hund.Ser dere har hatt en flott tur.God tur igjen.Her var det 31,1 grader i skyggen i dag.Det er godt med en dusj,sier Dino,i hagen.I går badet Dino i Vansjø,ved Moss.God helg,Cecilie og fam.

Ville sa...

Her har jeg vært inne hele to ganger før å tittet på alle de flotte bildene... Dere har kost dere skikkelig og Dixie ser ut som hun har det som plommen i egget;o) ha en forsatt fin sommerferie Tina:o)

Malin sa...

Kjempefine bilder! Ser ut som dere har hatt det kjempefint :)

Eva + 4 sa...

Dixie er jo bare så nydelig da :)

Nøve sa...

Fantastiske sommerbilder, skikkelig sommerferie-stemning :) ...og så fine, fine Dixie,da. Koselig!

Unknown sa...

alle har tatt så flotte sommarbilder - og du er ingen unntak!! :D herleg sommarstemning, no gler eg meg endå meir til ferien min skal starte! berre 4 dagar att no... :)