mandag 7. november 2011

Uuups, så lenge siden!

Det går visst altfor lenge mellom hvert innlegg her, men nå SKAL jeg bli flinkere, har jeg bestemt meg for! Sannsynligvis tar det en stund før neste innlegg, da mor, far og jeg reiser en tur til USA og Mexico på fredag, for å besøke Sebastian (broren min som studerer i Philadelphia), og reise litt rundt og se forskjellige ting. :) Men når vi kommer hjem igjen, skal jeg nok få til å oppdatere her litt oftere! Jeg ser forresten at headeren ikke viser ordentlig, gjør den ikke det på andre PCer heller? Det må jeg uansett få fikset så fort jeg får tid!

Mens vi er på ferie skal Dixie være ca. en uke på kennel, og den andre uken skal hun bo hjemme hos oss sammen med Marian (søskenbarnet mitt, og “mor” til Tessy som det ligger en del bilder av på bloggen fra tidligere…). Vi testet ut en kennel en helg i slutten av august, da vi var i bryllup i København, og det gikk kjempefint! Dixie bodde sammen med en annen hund mens hun var der, og lekte godt med de andre hundene også! :)

Ellers har jeg jo fått testet ut kameraet mitt en stund nå, og jeg er fremdeles veldig fornøyd! Linsen jeg kjøpte sammen med kameraet (50mm F1.4) er jeg også veldig glad for at jeg kjøpte. Den gjør det mye enklere å ta bilder når det er mørkt, uten å måtte bruke blitz, og bakgrunnen i bildet blir veldig uskarp! :) Jeg får jo testet det enda mer ut på forskjellige ting (ikke bare på Dixie og de andre her hjemme…) når vi reiser, så kanskje jeg kan vise litt flere eksempler enn bildene i dette innlegget, der de aller fleste er av Dixie, når vi kommer hjem igjen… :D Jeg holder også på å teste ut litt forskjellige innstillinger og sånn, så hvis jeg finner litt mer ut av dette og får tatt masse bilder, blir de forhåpentligvis litt bedre etter hvert… ;)

Jeg tok noen bilder da mor, jeg og Dixie var en tur i Sørmarka forrige helg. Vi går fremdeles og trener på å passere hunder i bånd hver mandag, og siden det kan hjelpe å møte så mange forskjellige hunder som mulig, så Dixie blir trygg på de fleste, og finner ut at det ikke er vits i å bjeffe på dem, prøver vi å kjøre til hundeområdet i Sørmarka litt innimellom.

sommer 2011 060 copysommer 2011 047 copysommer 2011 087 copy  sommer 2011 101 copysommer 2011 108 copy  sommer 2011 088 copysommer 2011 130 copysommer 2011 059 copy  sommer 2011 133 copysommer 2011 128 copysommer 2011 138 copy  sommer 2011 143 copysommer 2011 144 copy  sommer 2011 157 copysommer 2011 162 copy

Det siste bildet er forresten tatt midt i et gjesp, hun er ikke så skummel så hun ser ut som… ;) Ja, ellers er det egentlig ikke så mye mer å fortelle. Det skjer liksom ikke så mye utenom det vanlige, med turer rundt i området, leking med hunder vi treffer underveis, mandagstreninger osv. Men som sagt skal jeg nok få lagt ut innlegg litt oftere i hvert fall, så fort vi kommer hjem igjen fra USA og Mexico! :)


Ha en fin uke!

 

6 kommentarer:

Unknown sa...

så kjekt å høyre frå den kanten att! Gler meg til oftare oppdatering. Ja header-bildet vises ikkje på min pc heller, berre et stort svart bilde med slikt "forbudt-skilt" på!

Nyyydelege haustbilete og ikkje minst av Dixie!!! Har du tatt alle desse med 50mm-linsa? Har tenkt å kjøpe meg ei slik sjølv, for når ein kan ha såpass stor blenderopning som 1.4 så kan ein ta flotte bilete i lyssvake omgivelsar! Og det er noko eg savnar!!

Gry og Millis blogg sa...

Koselig å lese litt nytt om dere igjen Tina. Det høres jo ut som om dere skal på en fantastisk tur, så godt å vite at Dixie har funnet seg vel til rette på kennelen:o)

Flotte bilder, det er tydelig at du trives med det nye kameraet. Bildet nederst, der Dixie gjesper var dødsfint!!!

God tur Tina. Hils!

Inger`s blogg sa...

Kjekt å høre fra deg igjen.

Så voksen Dixie virker nå, fine jenta!
Mange fine og morsomme bilder du har tatt.
Riktig god tur! Det må da bli spennende, tenker jeg.

Ville sa...

Koselig med innlegg fra deg igjen Tina og så flotte bilder av Dixie i Sørmarka:o)
Artig med bilde av stien...er jo ganske mørkt der, så den linsa er jo super:o)


God tur til statene, og hils resten av gjengen:o)

Dixie sa...

Kristina: Alle disse bildene er tatt med 50mm-linsa, ja. Det er veldig kjekt å kunne ta bilder i så lite lys! :D

Så kjekt det var å få kommentarer igjen, nå gleder jeg meg til å oppdatere i hvert fall bittelitt oftere! :D

Og tusen takk for alle god tur-hilsenene! Nå gleder jeg meg veldig til i morgen! :D

Dino og Mons. sa...

Så fine bilder dere har :)Det av Dixie på steingjerdet med furua er nydelig.Og så søt Dixie er ved siden av eier.Likte så godt de flotte høstfargene dere har fotografert og jeg.Se på den knall brunorange fargen,vakkert.Stor klem til Dixie fra Son,Dino hilser.