lørdag 22. november 2008

Jippi, endelig snø!

Nå har det kommet snø her også, og det ligger faktisk et tykt lag på bakken også! :) Det begyne å snø litt på torsdag mens jeg var på skolen, men det ble nesten ingenting av det. De jeg kom hjem og gikk tur med Dixie, begynte det å snø mer og mer, og Dixie skjønte visst ikke helt hva det var...

Først, før det hadde lagt seg noe særlig på bakken, prøvde hun å hoppe etter snøfnuggene og fange dem i lufta, akkurat som hun gjorde med fluer, møll og andre små flyvende innsekter i sommer... Etter hvert som det la seg mer på bakken, måtte hun snuse nedi den, og smake litt på den for omtrent hvert eneste steg vi gikk... Det var visst veldig spennende! :)

Dagen etter fortsatte det og snø, og Dixie syntes det var veldig kjekt å springe og snuse i den... I stedet for å gå en lang tur, fant jeg ut at vi heller kunne leke i hagen, slik at hun fikk gjøre akkurat det hun ville i snøen. Vi gikk først en liten runde, men etterpå var vi i hagen en stund og lekte med ball. Det likte hun veldig godt. Hun sprang rundt med ballen i munnen, og passet på at jeg ikke fikk tak i den. Vi sprang rundt og rundt, hun foran og jeg bak. I tillegg sprang hun en del i snøen uten ball, og uten meg bak. Det virket som om hun hadde det veldig kjekt i hvert fall...

Akkurat nå er mor og Dixie ute på en mark, og har det enda mer kjekt og leker og springer i snøen. Jeg har uheldigvis blitt litt forkjølet, så jeg er igjen hjemme... :( Men jeg skal nok bli med ut senere for det er så kjekt å se på Dixie i snøen! Håper den ligger leeenge... :)

PS: I går var Dixie i Villes 1-årsdag på det inngjerede hundeområdet. De hadde det veldig kjekt sammen i snøen, men jeg skal nok få skrevet litt og lagt ut noen bilder fra det også snart... :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var morsomme bilder!!! Kan tenke meg det var litt av en opplevelse for Dixie og endelig få smake på og leike i snøen! Det er så artig å se hvordan de oppfører den første gangen :o)

Her hos oss har snøen blitt borte :o( Bare noen harde klumper ligger igjen her og der, men de har Nalle snart gnagd opp!

God bedring til deg!

Anonym sa...

Så gøy å se Dixie i litt "ordentlig snø" for første gang! Det gjør liksom turen litt morsommere for oss mennesker også det, at hundene har det så innmari gøy!

Her er det frost, men bart. Milli driver og gnager på isen som har lagt seg på sølepyttene...

God bedring Tina.

Dixie sa...

Tusen takk... :)

Ja, Dixie har det veldig kjekt i snøen! :) Sist gang hun opplevde snø var da hun var veldig liten, og da gikk vi ikke så lange turer med henne...

Men nå kan vi heldigvis være lenger ute, slik at hun får "brukt" snøen mye mer, og det liker hun! :)

Synd at dere ikke har snø akkurat nå, får håpe det kommer snart igjen... :)

Caroline sa...

Endelig snø, hæ? ;P Her var det også komt litt^^ Finske Lapphunden sitt rette element vil nå jeg si ;) Virker som de elsker det, for Keela oppførte seg helt likt! Og det er jo mye gøyere å gå tur å leke for oss og nå^^
Fine Dixie det :)

God Bedring vertfall :)