onsdag 19. november 2008

Tessy!!!

I helga, både på lørdag og på søndag, fikk Dixie endelig leke med Tessy igjen... :)
Som jeg skrev sist, skulle Dixie være alene hjemme en stund på lørdag kveld, og det var derfor kjekt både for oss og henne at hun fikk leke med Tessy, og at hun da i tillegg kunne bli trøtt og utslitt til kvelden...

Lørdag ettermiddag/kveld gikk jeg og Dixie en tur, men den ble ikke så veldig lang da jeg og Marian hadde avtalt at de skulle hente meg klokka litt før åtte (jeg skulle overnatte hos dem). Og det stemte, omtrent fem på åtte dinget det på døren, men da jeg åpnet opp stod Marian og Tessy der. Det var nok en kjekk overraskelse for Dixie, det! Onkel Jan skulle bare kjøre og kjøpe mat til Tessy, og så skulle han komme tilbake og kjøre oss hjem til dem.

Siden Tessy visstnok ikke hadde gått så mye tur den dagen, passet det fint for både hun og Dixie med litt leking i hagen i mellomtiden... De hoppet og sprang og lekte så lenge de kunne, helt til onkel Jan kom tilbake. Da måtte Dixie inn i buret sitt, der hun alltid pleier å være når hun er alene hjemme, noe hun sikkert ikke syntes var så veldig kjekt. Hun fikk noen godbiter, nytt vann og mat i buret, pluss selvfølgelig noen leker, slik at hun hadde noe å holde på med da vi gikk.

Søndag morgen, etter frokost, gikk Marian, jeg og Tessy hjem til oss og hentet Dixie. Først fikk de leke en stund i hagen slik at de kanskje kunne bli litt roligere å gå tur med sammen. Det hjalp sikkert litt, men de var fortsatt ganske "ville" og ville hele tiden bort til hverandre... Vi gikk opp til Sørmarka, en skog som ligger ca. 15 minutter å gå fra der vi bor. Her fant vi et sted der det ikke var mulig å se stien, slik vi kunne slippe dem litt fri og de kunne få springe og leke enda mer... Det kom en annen hund også forbi, som ble med på leken en liten stund før han måtte videre.

Etterpå gikk vi litt inn mellom trærne, og bort fra grusstien. Vi fulgte noe som lignet på stier, men som gikk i mange forskjellige retninger, og håpte vi skulle klare å komme gjennom skogen og ned på grusstien som fantes på andre siden... Men det gjorde vi ikke! :) Vi lette og lette, og hadde ikke lyst til å gi opp, men etter en stund fant vi ut at det kanskje var lurest å gå oppover mot stien vi kom fra igjen. Og den fant vi i hvert fall! :)

Til slutt gikk vi hjem igjen, og Dixie og Tessy lekte ENDA mer i hagen mens vi ventet på at Marian og Tessy skulle bli hentet, slik at Tessy slapp å gå helt hjem igjen når hun sannsynligvis var veeeldig sliten...

4 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Du er heldig som har hunder som Dixie kan leke med så ofte. Etter høsten satte inn er det ikke mange av hundene i nabolaget som er ute hos oss. Da treffer vi kanskje en hund i måneden.Etter det begynte å bli så tidlig mørkt er det lite med skogturer også. Dixie er en heldig hund, det må jeg si.:)

Anonym sa...

Helt enig med Nina, det er et stort savn for Milli (og meg) med lekekamerater. Vi har jo mange hunder her på jobben, men det er liksom ikke fritt frem for å leke (selvom vi "synder" litt av og til:o). Dixie er kjempeheldig Tina! Fikk forresten mail av oppdretteren til Milli, hun har helsøsteren hennes og hun har løpetid nå, så vi venter litt her også.

Dixie sa...

Det er ikke så veldig ofte Dixie leker med andre hunder hun heller, men i dag møtte vi en golden retriever valp uten bånd som hun lekte litt med, og i morgen skal hun kanskje få være med Ville, så akkurat denne uka har nesten vært litt travel for henne... :)

Charlie og Milli virker som om de har det veldig fint de også, etter det jeg har lest i bloggene deres!

Ellers har Tessy også nettopp fått løpetid (etter turen vi gikk med dem på søndag, faktisk!), så vi venter på Dixie også... :)

Nøve sa...

Tessy og Dixie har vel nesten ett søsken-forhold, de som har kjent hverandre siden de var små :o)

Godt å høre at ho er snill mot dem som er mindre enn seg også! Smil mot verden, vet du, og verden smiler igjen. Det er kjekt å ha så fin "klovnemunn"!

Hils til den vakre Ville fra oss. Håper dere får en fin dag!