onsdag 26. november 2008

Lapphundtreff i Stavanger

Nå skal det endelig være et lapphundtreff i Stavanger! Til nå har de alltid vært så langt unna at vi ikke har kunnet gå på dem, men denne gangen skal vi være med! :)

Treffet skal være den 6. desember klokken 15.00 på Hellestøstranden, og vi håper så mange som mulig vil være med! De som er medlem i lapphundklubben får invitasjon på e-post, men alle som har en lapphundrase kan komme, uansett om de er medlem i klubben eller ikke! :)

Det blir sikkert veeeldig kjekt, og så håper vi selvfølgelig på fint vær! :)

9 kommentarer:

Marianne sa...

Så gøy det blir for dere å komme på lapphund treff, da får dere en unik sjanse til å treffe masse "lapper". Er litt trist at ikke jeg har min lapp lenger...

Anonym sa...

Så gøy!!! Jeg gleder meg til å høre hvordan det har gått, det blir helt sikkert kjempebra!Du må huske kamera Tina, sånn at vi andre får ta del i treffet deres:o)

T :-) sa...

Så morsomt. Husk å sende noen ord om det til lapphundstikka og NLK-hjemmesida også

Dixie sa...

Ja, det gleder vi oss veldig til!

Marianne: Skjønner godt at du savner Mira... :( Kan ikke tenke meg hvordan det ville vært her uten Dixie...

Selvfølgelig skal jeg ta med kamera! :) Og siden batteriet er litt dårlig, har vi planer om å ta med to batterier! Så kan vi få masse bilder... :)

Det var en god idé å sende inn til lapphundstikka og NLK-hjemmesida, det må vi også prøve å få til! :)

snorredimma sa...

Hei, hei!
Morro med sånne treffer...Venter spent på bilder og noen ord om åssen det har vært! Da la jeg til deg i bloggen min, så kan vi snakkes flere ganger. :)

Nøve sa...

Heldiggriser! Det blir skikkelig liv i Stavanger den dagen :o)

Det blir faktisk ett lite mini-treff i Andebu denne helga. Det er så mange lappe-gutter som vil heie på Milli i utstillingsringen ;o)

Dixie sa...

Skal Milli på utstilling? Det blir sikkert gøy, hun er jo så fin at hun helt sikkert kommer til å få gode resultater! :)

Lykke til, Milli! :)

Gry og Millis blogg sa...

Kos dere i morgen Dixie og Tina. Vi venter spent på rapport!

Dixie sa...

Du mener lapphundtreffet på lørdag, ikke sant? For ellers er jeg litt redd for hva det er jeg har glemt skulle skje i dag! Håper det er det du mener... For det gleder vi oss til! :)