torsdag 23. april 2009

Lapphundtreff i Sørmarka!

På søndag var det, som de fleste sikkert har fått med seg, lapphundtreff her i Stavanger, i Sørmarka. Denne gangen var det annonsert i lapphundstikka, så det var flere som møtte opp enn forrige gang. Ifølge bloggen til Anne-Liss, Maila og Leia, var det hele 6 finske lapphunder som var der, én svensk lapphund og én lapsk vallhund, pluss Leia!

Maange

Vi møttes på parkeringsplassen klokka 16, og gikk i to “grupper” til hundeområdet i Sørmarka. De aller fleste hundene koste seg veldig, og sprang og lekte hele tiden. Noen av hannene som måtte passes litt bedre på, men det gikk veldig fint likevel!

Dixie, Ville og Tommy

Som alltid fant Dixie og Ville hverandre med én gang, men også den svenske lapphunden på 8 måneder, var veldig glad i Ville, så han ble også med på leken! Dette var den samme svensken som var med på treffet på Hellestø i desember, og da var han bare en bitteliten valp på 4 mnd! Men nå var han blitt kjempestor! :)

Svensken, Ville og Dixie

Også en av de andre valpene fra treffet i desember møtte opp på søndag, den finske lapphunden Ronja fra Karmøy, som nå var blitt 8 måneder, akkurat som svensken.

Ronja og svensken

De andre hundene som stilte opp, i tillegg til de som allerede er navnt, var Maila og Leia, Tommy (finsk lapphund), Emiro (finsk lapphund), og Gunn Toves lapske vallhund (som jeg ikke husker navnet på)… :)

Tommy

Siden det fra morgenen av hadde vært så fint vær, med sol og rundt 15 grader, var det mange som ikke hadde kledd seg så godt. Da sola forsvant, ble det fort kaldt, og da var det ikke så lenge før vi begynte på veien tilbake til parkeringsplassen.

Litt flere bilder til slutt:

Ville, Tommy og svensken Dixie og Ville  Godt Leia Ronja og TommyVille og Dixie Ville, Ronja og Leia

10 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Så moro med treff! Det ble jo mange lappiser jo:o)

Jeg synes det er så gøy at Dixie og Ville er bestevenninner på disse treffene:o) Finner hverandre med en gang, og henger sammen liksom:o)

Nøve sa...

Tenkte det samme som Gry, skikkelig moro med de to venninnene :o)

Ellers er det bare å beundre alle hundene - så fine bilder du tar!

Nina og Bonnie sa...

Aldri lei av lapphundbilder. Det er så mange fine. Fargen til Ville eks, er jo utrolig skjelden og flott. Masse fine bilder du har tatt.

Ville sa...

Så kjekt å se alle de fine bildene du fikk tatt på treffet. Mange fine med hunder i farta :o)
Du er blitt ekspert på det nå, synes jeg.

Jeg likte spesielt godt det der hvor Dixie har pinnen og springer full fart og Ville etter...
De blir jo bedre og bedre venner for hver gang de møtes de to skjønne jentene våre :o) er sååå glad for at det er blitt sånn.

Synes å minnes at ved treffet på
Hellestø når svensken var bare 4 mndr så dilta han etter dem den gang også på noen av bildene?
Ha en fin helg:o)
Lappis klem fra Ville til Dixie

Dixie sa...

Ja, det er veldig kjekt at Dixie og Ville har blitt så gode venner! :) Jeg synes også jeg husker at den svenske lapphunden holdt seg mye med dem på treffet i desember! Men da var han så mye mindre enn dem! :)

God helg! :)

Anne-Liss sa...

Veldig flotte bilder, du har fått skikkelig dreis på kameraet Tina !!!
Leia som fikk sitt eget bilde, det var koselig.
Jeg kan også huske første treff på Hellestø at svensken fulgte etter Ville og Dixie mesteparten av tida.
Men de to er mer opptatt av hverandre, ser ikke ut som om de bryr seg så mye om ham ;-)

Tenkte dere å melde Dixie på utstillingen på Karmøy 30 mai ?

Dixie sa...

Selvfølgelig måtte Leia få sitt eget bilde! :) Ja, det virker egentlig ikke som Dixie og Ville bryr seg så veldig mye om svensken, han bare er der, liksom... :)

Tror nok ikke vi melder Dixie på utstillingen 30. mai, det ble litt raskt. Men kanskje en annen gang!? Skal Maila være med på den utstillingen? kanskje vi kommer og ser på! Det hadde vært kjekt! :)

Nøve sa...

Hadde også tenkt å kommentere bildet av Leia, men glemte det visst... Ho er jo bare helt skjønn, en skikkelig likandes hund, og noe for seg sjøl - tror jeg.

Hvis dere ikke melder Dixie på utstillingen, burde dere absolutt ta henne med for å se hvordan det foregår! Skulle ønske du meldte henne på,da men... Det er moro,og ho er nydelig, skjønner du!

Dixie sa...

Vi skal nok melde henne på en gang, men da hadde det kanskje vært greit å gå på noen utstillingstreninger samme sted vi trener på mandagene først... Så hadde det ikke vært så skummelt! :) Det ser jo kjekt ut, da!

Anne-Liss sa...

Du kan jo gå på utstillingstrening på Banen til SBK hver torsdag, vet ikke helt klokkeslettet men det finner du ut ved å gå inn på hjemmesiden deres.
Det eneste jeg har trent på Maila med tanke på utstilling er at hun kan stå og springe pent ved siden av meg uten å dra i båndet.
Jeg har meldt Maila på utstillingen til SBK på Orre 1-2 mai men jeg vet ikke helt hvilke dag eller kl.slett vi skal møte.
Har tenkt på Karmøy også, tror det er frist i løpet av neste uke så jeg må bestemme meg:-)