mandag 27. april 2009

Regn :(

I dag har det regnet nesten heeele dagen, etter mange dager med sol og fint vær. Vi begynte med tentamener på skolen denne uka, så nå er i hvert fall engelsken ferdig, og i morgen er det fri! :) (Det betyr mer tid på Dixie! :)

Nå har jeg lest om utstillingen i Kongsberg i alle bloggene, og det hørtes jo kjempekoselig ut! Kjekt å se bilder fra dagen, og av alle de fine lapphundene! Håper vi klarer å komme oss til en slik utstilling en gang vi også, det ser jo så kjekt ut! :)

Ellers har vi vært på hundetrening i dag. Vi har begynt å trene litt på det som skal ende opp som "fri ved fot", men det er langt igjen enda... ;) I tillegg tok vi noen runder med innkallingstrening, og Dixie kom springende hver eneste gang! :) Det var bare oss (mor, jeg og Dixie) og de to trenerne denne gangen også, så da valpekurset gikk, ble det god plass på treningsbanen! :) De to andre trener hundene sine samtidig, og det de får til, ser jo bare HELT umulig ut! Hundene er kjempeivrige, og spretter opp og ned og i alle retninger, alt etter hva eierne ber dem om. Det må ligge MYE trening bak det! :)

Nå har vi også meldt oss på agilitykurs første helga i juni, så det gleder vi oss til! Endelig kommer vi også i gang med agility! :) Så i sommer blir det forhåpentligvis en del agilitytrening, på agilitybanen på Åsen hvis den er åpen, og ellers får vi skaffe noen ting å ha i hagen... Håper det blir fint vær, da! ;)

Selv om det har regnet en del i dag, ser det ikke så verst ut på værmeldingen. I morgen skal det være overskyet, men så kommer sola og varmen tilbake igjen! Heldigvis... :)


God uke! :)

9 kommentarer:

Luna sa...

Dere er så flinke å trene. Skal bli gøy med agility! Her er det rene sommeren, og i morra er det meldt 17 grader!! Ha en fin uke! :)

Gry Viola og Roxie sa...

Hei på dere!! Her kom det litt regn i ettermiddag, håper været blir fint til helgen for da skal Mariken stå til konfirmasjon. Var på utstillinga på Kongsberg i går og der traff Roxie søstra si Embla. Tror at de kjente hverandre igjen, det var iallefall kjempe koselig å se på de!! Ha en fin uke!!!

Nøve sa...

Lykke til med tentamener og trening, og alt som er :o)

Man kan bli inspirert av å se slike proffe hundetrenere! Utrolig hva hunder kan lære. Agility blir sikkert kjempemoro.

Det har regna litt her også i dag, det lukter så godt ute!!! Og så er det veldig bra for allergikere at det kom litt fuktighet - ikke verre enn at det er godt for noe :o)

Marianne sa...

Her også regner det Tina, eller ihvertfall i går. i dag ser det ut til at solen kommer igjen..

Det skal bli spennende å høre om hvordan det går med agilityen...Det er jo noe du har hatt lyst til hele tiden..håper det går kjempe bra. Dixie virker ihvertfall som om hun er en hund som liker litt action...

Dixie sa...

I dag er det kjempefint vær her igjen, heldigvis! :) Det er så mye kjekkere med sol enn regn...

Tror nok Dixie kan like agility, ja, men hun blir nok ikke en av de raskeste! ;) Gleder oss til kurs!!! :)

Nina og Bonnie sa...

Her er det regn og sol om hverandre. Ikke til å bli klok på.

Eksamens-tiden ja. Husker den, nå hørtes jeg gammel ut.:-) Masse lesing og mye fri.

Lykke til!!!!
Og ha en fin uke dere også.

snorredimma sa...

Her hadde vi tordenvær i går kveld, og det regnet kjempe-store dråper...Og i dag har vi riktig sommer-vær! :-)

Så gøy at du skal gå agility-kurs -både du og Dixie kommer til å elske det...Det er skikkelig srtig!

Tentamen er jeg glad jeg er ferdig med, men du får ha lykke til!!

Ville sa...

I dag var det heldigvis sol igjen :o) tenk nå er det eksamenstid og etter den så er det sommerferie... vi får håpe det blir like fint vær i år som det var siste halvdelen av sommeren i fjor.. da blir det mye bading.:o)
Jeg har også lyst til å melde meg på det helgekurset, i agility.

Dixie sa...

Ja, nå skal det bli veeeldig kjekt med sommerferie! (Selv om det er en stund igjen enda... ;) Håper det blir mye fint vær!

Så kjekt at du også vil melde deg på kurset, Berit! Det er jo alltid gøy å gå sammen med noen! :)