tirsdag 29. desember 2009

Julaften… :)

Dette var Dixies andre jul, og dagen begynte med et besøk hos mors tante. Hun bor ganske nær oss, så jeg og Dixie gikk bort mens de andre kjørte, slik at Dixie skulle få en liten tur før besøket… :) Hun var kjempeflink hele tiden mens vi var der, maste ingenting og lå bare ved siden av stolen min hele tiden. :)

Etterpå fortet vi oss hjem for å nå kirka. Far kjørte oss så vi skulle slippe å prøve å parkere i alt kaoset. Etterpå kjørte han hjem og hentet Dixie også gikk han en tur med henne før de hentet oss igjen.

Da vi kom hjem igjen hadde Vava (farmoren min) kommet, for hun pleier alltid å lage ribbe på julaften, og siden vi har vært hos oss de to julaftene vi har hatt Dixie, kommer hun til oss og lager den i stedet… ;)

Vi la pakkene under treet, Mya (mormor) ble hentet og onkel Kjetil (som kom hjem fra Skottland dagen før) kom. Sebastian var også hjemme igjen fra USA. Vi hentet ham på flyplassen sent lille julaften etter mye venting og forsinkelser på flyene. Dixie var med på flyplassen. Hun virket som hun kjente ham igjen, men var ikke heeelt sikker på om det var han… ;)

Uansett: Da vi hadde spist var det tid for å åpne gavene. Dixie syntes dette var veldig spennende, og hver gang hun fikk en gave tok hun den med seg under spisebordet og åpnet den der… :P

I år fikk hun en del bein, det var vel omtrent fire til sammen (tre av Vava og et av Tessy), en stooor pute av merket Fat Boy (av hele familien ), en pinnsvinbamse med piping (også av Tessy) og en blekksprut med piping både i hodet og i fire av “armene” (av meg)… Så hun virket veldig fornøyd! :D Etter å ha lekt litt med bamsene, og tygget litt på noen av beina gikk hun og la seg på mor og far sitt rom… ;)

Her er noen bilder fra dagen:

IMG_2060 copy
Dixie var veldig nysgjerrig på alle gavene under treet… ;)

IMG_2062 copyIMG_2067 copy
      Hvordan ble bildet sånn? :P                      Her er et bilde av puta hun fikk. :)


IMG_2105 copy

IMG_2109 copyIMG_2102 copyIMG_2135 copyIMG_2128 copyIMG_2130 copyIMG_2132 copy
Bilder av Dixie som pakker opp… :D

IMG_2144 copy
Her koser Dixie seg med de to nye bamsene sine… ;)

I morgen er Dixie, og alle de andre i C- og D-kullet fra Fjelldronningen to år! Så nå skal vi ut og kjøpe bursdagspresang! :D

 

Ha en fin tirsdag!

 

7 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Høres ut som dere har hatt ei kjekk jul! Du må gratulere Dixie med 2 års dagen i morra!
Ha en fin rom jul og fin tid i butikkene for å kjøpe bursdags presang til Dixie!

Gry og Millis blogg sa...

Det hørtes ut som en skikkelig koselig julaften Tina:o) Og jeg som har gledet meg til å høre om alle gavene til Dixie ble jo slett ikke skuffet:o))) Noe sier meg at det blir en del pipelyder hjemme hos dere framover??;o)

Så fin pute hun fikk av dere!

Nå gleder jeg meg til å lese om bursdagen hennes:o)

Ragnhild B. sa...

Heldige Dixie!Den puta var vel flott! Har den det fine
Marimekko-trykket, eller er det innpakningspapiret? Gratulerer med morgendagen!

Luna sa...

Høres ut som en koselig jul ja! Og så mange gaver dixie fikk da! Luna fikk et stoffbur.. mest til meg det kanskje, men håper hun vil sette pris på det etterhvert også da.. :) har lagt der litt, men vil helst ligge på sin faste plass i kroken ved spisestua, evt helt inntil beina mine slik at hun altid ligger i veien når jeg skal reise meg.. ;)
Ha en fortsatt fin jul, og grattis med dagen til dixie i morra :)

Nøve sa...

Skikkelig koselig julekveld med stor famile samla :o) Dixie syns sikkert det var godt å trekke seg litt tilbake utpå kveld, det bli jo litt slitsomt med all spenningen og alle gavene.
Nalle fikk pakke fra kjæresten sin, og den syns han det var innmari moro å åpne - og så fikk han i tillegg god hjelp av Tussi :o)

Dixie sa...

Vi har prøvd å fortelle henne at hun blir to år i morgen (i dag faktisk ;), men hun virker ikke som hun forstår det helt... ;)

Gry: Det er en del piping hos oss nå, ja... ;)

Ragnhild: Puta er i Marimekkomønster, ja. Den var så stor at vi ikke pakket den inn, vi tok bare en sløyfe på den... ;)

Luna: Dixie har et stoffbur vi kjøpte da hun var helt liten. Det er egentlig altfor lite for henne, men hun er veeeldig glad i det likevel, og krøller seg så godt sammen som hun klarer inni der... ;) Så det kan jo være at Luna blir glad i det etter hvert! :)

Nøve: Selvfølgelig må Tussi hjelpe til med å pakke opp! ;) Så koselig med julepresang av Milli! :D

Nina og Bonnie sa...

Dere har hatt en fin jul, det er helt sikkert. Og ikke minst Dixie. Hun er heldig som får så masse gaver.

Hilse Dixie og gi henne en bursdagsklem fra Charlie og meg!