søndag 20. desember 2009

Snø og Ville!

I går begynte det endelig å snø her! :D Det kom stooore snøfnugg og det snødde MASSE hele dagen! Dixie ble veldig glad da hun oppdaget snøen, og sprang og hoppet i den så mye hun fikk tid til før hun måtte inn igjen… Hver gang hun slapp ut var hun like fornøyd! ;)

Om kvelden hadde det kommet så mye snø at mange av lysene vi hadde hengt ut på trær og busker i hagen var helt nedsnødd, så vi kunne ikke se dem! Det ble også så mye snø på greinene at de hang laaangt ned mot bakken. Mor og far var ute i 1-2-tida om natten for å få vekk en del snø fra noen greiner som var så tunge at de hang helt nede ved bakken og stengte veien på begge sider av huset vårt… :P

Her er noen bilder mor tok da de var ute i natt:

IMG_1707 copy
Dette er naboens bil og nedover veien ved huset vårt…

IMG_1754 copyIMG_1746 copy
Veien på den andre siden av huset så sånn ut… :)

IMG_1731 copyIMG_1735 copy
Så mye snø er det nesten aldri i Stavanger, og i hvert fall ikke rett før jul! :D :D :D

IMG_1708 copy
Far sager vekk en grein som stengte hele veien…

I dag hadde vi avtalt å møte Berit og Ville i Sørmarka, men siden det hadde fortsatt å snø enda mer i løpet av natten, og veldig få veier var brøytet, fant vi ut at det var lettere å komme seg til hundegården, som ligger rett ved en av de store veiene. Mor, jeg og Dixie gikk dit. Vi gikk gjennom Vannassen, og her var det nesten som å være på skogstur på Hovden… ;) Vi fikk ikke tatt noen bilder herfra, for det var så lite batteri igjen på kameraet at vi ville spare det til vi kom til hundegården! :D

IMG_1802 copy_2

Da vi kom fram hadde ikke Berit og Ville kommet enda, så Dixie sprang litt for seg selv mens hun ventet. Ikke lenge etter kom de, og Dixie og Ville fikk selvfølgelig øye på hverandre lenge før vi merket at de hadde kommet! :P

IMG_1807 copy_1IMG_1801 copy_2

Dixie og Ville pleier jo alltid å krangle litt med én gang de møtes, men Ville var mye roligere denne gangen, hun ble visst det etter 3. løpetid sa Berit, så det var bare Dixie som ville krangle denne gangen… ;) Hun laget mange rare lyder, og prøvde alle mulige metoder for å få med Ville på litt krangel, men da holdt vi henne bare godt fast en liten stund så gikk det over. Litt krangling ble det likevel, men det gikk heldigvis helt fint! ;)

IMG_1808 copyIMG_1810 copyIMG_1816 copy

Bortsett fra dette så det ut som de koste seg også. De sprang i snøen og lekte med hverandre, akkurat som de pleier. Det kom også tre stooore hunder etter en stund: huskyer eller malamuter eller noe sånt, og etter hvert også et par hunder til. Så da ble det flere å leke med! :D

IMG_1809 copyIMG_1828 copyIMG_1822 copyIMG_1831 copyEtter en stund ble det litt kaldt, og Dixie fikk masse snø på potene sine som hun la seg ned for å prøve å få vekk, så vi fikk far til å hente oss! Så nå er vi hjemme igjen! Dixie veldig trøtt, og det ser det ut som hun kommer til å være leeenge… ;)          

IMG_1811 copyIMG_1843 copy_2IMG_1819 copy    IMG_1835 copyIMG_1818 copy

Forresten, det er jo 4. søndag i advent i dag! :D :D :D

God jul!  ;)

 

9 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Himmel og hav Tina, dere har virkelig fått SERIØST mye snø!!! Så gøy, nå rett før jul (og når man har fått måket vekk og fått det litt fremkommelig:o)

Flotte bilder av Dixie og Ville i lek i snøen, og de hundene som virket så STORE i forhold til dem.

Kos dere i snøen nå, det virker som om det kan bli en stund til neste gang dere opplever dette (sånn statstikkmessig altså:o)

Luna sa...

Det var mye snø ja! Det er kjekt å se hvor hundene koser seg i snøen :) masse flotte bilder av jentene i snøen :)

Nina og Bonnie sa...

Dere har vist fått all snøen på en gang. Og mer enn oss her. Nå får dere litt julestemning med et hvitt teppe.

Så moro med skikkelig leketreff og ekstra besøk av de store hundene. Det var jo fint at alle gikk fint sammen. Og Ville skiller seg virkelig ut med den vakre fargen hun har.

Inger`s blogg sa...

Jamme fikk dere mye snø på kort tid og så i Stavanger.
Her snøer det stadig litt og blitt til en god del, det er så let å fin, bare det ikke blir mildvær, så blir den så tung og nå har vi fått nokk for noen dager, det skal jo måkes også.

Mange fine bilder og glade, lekne hunder, så gøy dere har den muligheten.Har du fått juleferie ?

Ragnhild B. sa...

Sånne herlige vinterbilder! Det er da deilig med snø, selv om det kanskje ble litt mye på en gang! Bikkjene hadde det visst gøy!

T :-) sa...

SÅ masse snø!! Deilig, men slitsomt også.
Så mange flotte bilder av bikkjene som storkoser seg i snøen :-)

God jul til deg :-)

Ville sa...

Det var litt av en jobb moren og faren din hadde på natten!!!
Fin arbeidsfordeling mor tar bilder og far sager;o)))

Så fine bilder du har tatt, synes det er ekstra fint det av hele hundegården, der Ville og Dixie ser huskyfamilien komme inn i gården.
He he, det var tydelig å se at nå pluteslig prøver Ville å oppføre seg mer "voksent" og Dixie er fremdeles barnslig leken og erten.

Alle de rare lydene Dixie lager:o)

Rart å se forskjellen på dem nå; Dixie som ennå hopper, buser inn i situasjoner uten å tenke, og synes i etterkant at...jøss dette var litt vågalt.
Ville som trekker mot meg og står å ser på hva som skjer, og deretter våger å bli med på lek.

Jeg tror det blir en spennede tid nå og se hvordan de egentlig blir den dagen de endelig er voksne.

Irén sa...

Hei på deg, Tina!

Så masse flotte bilder du har tatt som vi får se. Kjempekoselig! Skal si dere har fått snø ja. Men det har visst kommet litt her også. Balder fryder seg :-)

Kos dere masse med snøen!
Balder boffer glade julehilsner!

Gledelig Jul, hilsen Irén :-)

Gry Viola og Roxie sa...

Så mange flotte bilder av Dixie og Ville! De andre hundene virket ganske mye strre en Ville og Dixie!
Så mye snø dere har fått! Det er ikke så mye snø her enda. Koselig med snø for da virker alt mye lysere! Så har jo sola snudd åsså!
Ha en fin jul til deg og din familie!!