tirsdag 27. mai 2008

Dixie lekte med Ville

I går kjørte mor, jeg og Dixie til et sted der vi skulle møte en annen finsk lapphund på 6 måneder, Ville het hun. Vi traff dem akkurat som planlagt, og de viste vei til et sted der de ofte pleide å gå tur med Ville og la henne leke med andre hunder. Det var en stor, lang mark med høyt gress og en sti gjennom hele marken.

Her tok vi av dem båndene, slik at de skulle få springe og leke helt fritt. Dette likte de kjempegodt! Ville var bare ca. 1,5 måned eldre enn Dixie, men likevel ganske mye større! Fargen hennes lignet litt på en golden retriever, og hun var kjempesøt og snill! Ville og Dixie lekte ganske lenge sammen, og måtte ta noen pauser underveis i leken. Men når de la seg ned for å hvile måtte de likevel bite hverandre litt i munnen mens de lå der... :)

Etter en lang stund bestemte vi oss for å gå tilbake til bilen. Dixie (og sikkert Ville også) var utrolig tørste og drakk lenge da de fikk vann. Til slutt satte mor, jeg og Dixie oss inn i bilen, og kjørte hjem. Da var Dixie kjempetrøtt, og med en gang hun hadde fått mat og vært en bitteliten tur i hagen da vi kom hjem, sovnet hun og sov omtrent hele resten av kvelden!

Det var veldig kjekt at Ville og Dixie fikk møte hverandre, de bjeffet på akkurat samme måte og hadde like lyder når de lekte. Håper vi kan møtes snart igjen! :)
.

Ingen kommentarer: