søndag 25. mai 2008

Marians konfirmasjon

I dag har vi vært i Marians konfirmasjon. Dixie var med, og stod i et bur ute i hagen. Vi gikk ut til henne mange ganger i løpet av dagen slik at hun fikk komme ut av buret og bevege seg litt.

Hun hadde til og med fått ny bandana for å være fin i selskapet, og denne greide hun faktisk å ha på seg uten å spise den opp. Hun rakk den vel ikke...

Tessy, den portugisiske vannhundvalpen Dixie er så glad i, bor jo her, men hun stod i en garde bak huset. Mens de begge var stengt inne, stod de og bjeffet litt til hverandre av og til, og hadde veldig lyst til å leke sammen. Etter en stund fikk de lov, noe de også gjorde flere ganger senere på kvelden, og da hadde de det kjempegøy! Dixie mistet sikkert en tann mens de holdt på for hun blødde litt og var derfor litt rød rundt på kinnene. De sprang rundt og lekeslåss, og det var nesten umulig å ta fine bilder av dem sammen med oss. Vi prøvde også å gi dem hver sin kjeks for at de skulle bli litt roligere og spise litt på disse, men de ville heller stjele hverandres kjeks... Til slutt ble de så trøtte at vi greide å få tatt noen bilder, vi måtte jo ha bevis på at hundene også var med i konfirmasjonen! :)

Det var i hvert fall en utrolig kjekk dag, for både mennesker og dyr, og det er kjekt at hundene våre er så gode venner, og så like aktive og sterke når de slåss, at begge har det gøy hele tiden. Gleder oss veldig til sommerferien, da skal Tessy og Dixie får være masse sammen og ha det kjekt!

Ingen kommentarer: