tirsdag 20. mai 2008

Ny blogg

Endelig har også Dixie fått sin egen blogg!
Her vil det bli lagt ut mindre viktige ting, som ikke skrives under "nyheter" på hjemmesiden til Dixie (www.finsklapphund.no).

I dag, og flere dager tidligere, har vi trent Dixie til å gå gjennom tunnell. Dette hadde hun også gjort hos kennel Fjelldronningen, før hun kom til oss, så det gikk helt fint. Vi har tenkt å trene litt agility med henne når hun blir gammel nok, så vi begynner allerede nå med de tingene hun kan gjøre uten å trenge å være helt utvokst.

Hun har begynt å bli ganske flink på værsågod, og av og til sitter hun ved siden av matskålen sin (når det er mat i den) og bjeffer litt og venter på at vi skal si værsågod!

Men hun har også funnet ut at det er veldig gøy å hoppe opp i sofaen, der hun ikke har lov til å være... Vi har et teppe hun skal få sitte på i sofaen når hun blir litt eldre og skjønner hva det betyr, men før dette må vi nok bare lokke eller løfte henne ned igjen og belønne henne på gulvet, så skjønner hun det nok til slutt.

Ellers har vi det veldig kjekt med henne, og vi er kjempeglad for at akkurat Dixie ble vår. Hun er veldig snill og lydig når det passer henne, men noen ganger later hun som om hun ikke hører hva vi sier. Hun har forresten også mørknet veldig på ryggen, og begynner nå å bli ganske svart igjen etter å ha vært lys en stund. Det blir spennende å se hvordan hun blir til slutt... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt at de har fått eigen blogg! Her må eg nok innom å lese fleire gongar :)

Anonym sa...

Hei på deg Dixie.. Så kjekt at du har fått deg blogg...nå kan vi følge ordentlig med på rampestrekene dine...!!
Boff boff fra Mira, Ask og Embla....