lørdag 31. mai 2008

Hovden

Nå er vi på hytta vår på Hovden igjen, for første gang etter påske! Det er varmt og fint vær, og Dixie koser seg både inne og ute. Vi har terrassedøra åpen, slik at hun kan gå ut og inn som hun vil, men hun kommer seg ikke lenger vekk enn terrassen for der har vi satt opp gjerde.

I går, da vi var på vei hit, kjøpte vi en langline på 15 meter som vi har brukt mye i dag. Rett ved hytta er det en elv med både vann, kulper, steiner og fjell, og rundt elva er det en slags skog med mye mose, flere små vann og noen trær. Her har vi vært mange ganger i dag, og Dixie synes det er kjempekjekt! Hun balanserer på steinene, vasser (og sklir litt) i vannet, løper rundt i mosen og får gjøre nesten akkurat som hun vil.

Midt på dagen kjørte vi også til Hovden sentrum, til badeplassen Hegni. Det var ikke så mye sand der, for snøen har nettopp smeltet og vannet er derfor veldig høyt. Likevel fikk Dixie kjøle seg ned litt her også. Hun har ikke prøvd å svømme ennå, men hun går ganske langt uti. Og når det blit litt varmere i vannet kan kanskje jeg bli med å vasse eller bade, og lokke henne til å svømme litt...

Dixie har badet med Tessy flere ganger tidligere, i Vannassen, i Lillevannassen, på Marierostranden og på Vaulen, og begge to ser ut som de liker det kjempegodt! :) Tessy har prøvd å svømme også, og hun er veldig flink! Håper hun og familien hennes kan bli med til Hovden snart, slik at Tessy også får prøve å bade i kulpene i elva langs hytta, og i badeplassen i sentrum! Kanskje hun til og med kan lokke Dixie med seg lenger uti vannet... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det er ingen tvil om at Dixie liker seg i naturen på Hovden!

Mori

Anonym sa...

Heilt nydelege bilder :)