mandag 1. desember 2008

Villes ettårsdag! :)

Forrige fredag var vi som allerede nevnt på tur med Berit og Ville. Vi møttes ved hundeområdet på Åsen, slik at de kunne springe og leke og bare ha det gøy sammen, det var tross alt Villes ettårsdag! :)

På veien bort kjørte vi innom dyrebutikken og kjøpte en liten gave til Ville, er det bursdag så er det bursdag, og da hører presanger til! :) Dermed ble vi selvfølgelig forsinket i forhold til hva vi hadde avtalt, men da vi kom til dit vi skulle møtes, hadde Berit og Ville heldigvis bare kommet rett før oss... :)

Det var en del hunder på det inngjerede området, men det gjorde ingenting for verken Dixie eller Ville hadde noe imot noen flere gjester i bursdagsselskapet! :) De lekte mest med hverandre, men innimellom måtte de hilse litt på de andre hundene, blant annet en Collie, en Jack Russel terrier og en del andre raser.

Berit hadde tatt med seg en boks mykt fôr og en boks kattemat, og dette delte hun mellom Dixie og Ville. Før hun hadde fått tatt ut en skje til Dixie, når bare Ville hadde fått, var Dixie veldig misfornøyd og prøvde å få tak i Villes mat. Etter dette fant vi ut at det var best at de fikk samtidig for å unngå denne matstjelingen, og da gikk alt helt fint! :) Begge var fornøyde, og hadde en super bursdagsfeiring, Dixie trodde vel det var hennes bursdag også... :)

Berit pakket opp gaven til Ville, det var to sorter bein (Dixies favoritter) og en leke. Hun hadde også tatt med seg kaffe og kjeks, så det ble en skikkelig bursdagsfest! Uheldigvis var det veldig, veldig kaldt denne dagen, så etter en god stund tok vi fatt på veien hjem igjen med en trøtt, men fornøyd hund i bilen... :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jammen det var jo litt Dixies bursdag også?!
Gratulerer med overstått 11 mnd.dag, Dixie :o)

Dixie sa...

Tusen takk, Nalle!
Ja, det var min bursdag! Kanskje litt Ville sin også, men mest min i hvert fall! Jeg fikk jo så masse godt, både hunde- og kattemat, og så fikk jeg et bein når jeg kom hjem... :) Så det MÅ jo ha vært min bursdag!

Anonym sa...

Det hørtes da ut som en kjempekoselig bursdag!!! Hadde vi bodd i nærheten, så skulle vi jamen sørget for at vi var invitert;o)

Det snør på Tjøme!!! Jippi! Milli er ute på verandaen og ser litt undrende ut over at den er hvit og litt anderledes å trå på:o)

Nina og Bonnie sa...

Gøy med bursdag. Grattis med dagen i går, Dixie. :)

Anonym sa...

Forsøker for ente gang, håper jeg lykkes denne gang.
Gralla med vel overstått elleve måneders dag, på søndagen.
En mnd igjen nå...

Anonym sa...

Hei igjen, dette er Ville og mor:) var ikke meningen å være anonym. Klarte jo å få inn teksten endelig. Nytt forsøk.
Takk for de fine presangene. Beina er spist opp, ballen med tau får jeg stort sett bare leke med når jeg går tur. Innkallingsbelønning kaller mor den, så fornøyd. Jeg er bare glad at jeg får leke og hoppe etter den.
Dixie, jeg kommer også på lørdag....da skal vi løpe på stranden

Caroline sa...

Det hørtes kjempekoslig ut :)
Tiden går jammen meg fort! Er nesten litt skremmende^^
Fine hundene :)

Dixie sa...

Gry: ja, det hadde vært kjekt med dere også i bursdagen! :) Synd dere bor så langt unna... Ville hadde nok ikke hatt noe imot noen flere gjester!

Ville: Kjekt at dere fikk til å skrive i bloggen! :) Og håper du likte beina... Det blir kjekt på lørdag, ja, da skal vi løpe, leke, løpe, leke, løpe, leke og løpe og leke enda mer... Gleder oss! :)

Marianne sa...

Hørtes ut som om dere hadde hatt en strålende dag ja. Nå må dere bare begynne å planlegge dixies bursdag også. 1 år og stor flott jente, er det ikke gøy med hund vel!?