tirsdag 4. november 2008

Litt av hvert...

Fra onsdag til søndag hadde vi besøk av søskenbarn og onkel fra Belgia, så det har blitt lite oppdateringer i bloggen i det siste. Egentlig har det vel ikke skjedd så mye spesielt som gjelder Dixie i denne perioden heller, men det er likevel noen ting jeg kan fortelle litt om...

Lørdag kveld gikk mor, jeg, Celine og Camilla (søskenbarnene fra Belgia) tur med Dixie. Klokka var ganske mye, kanskje rundt åtte-ni, så det var omtrent HELT svart ute, bortsett fra noen lyktestolper innimellom... Vi gikk til et vann rett i nærheten som heter Vannassen, og da vi hadde gått et lite stykke langs dette vannet, traff vi på et par hekser... (Litt sent ute siden Halloween var dagen før) På avstand så det bare ut som om de var kledd i festklær, men da vi kom bort oppdaget vi at de til og med var malt i ansiktet og at kjolene var heksekjoler!

De spurte oss om vi hadde sett noen andre skumle, men det hadde vi ikke. Vi gikk videre, og snart hørte vi stemmer som kom mot oss. Plutselig dukket Superman opp, og like etter en viking samt flere andre utkledde... Heldigvis ble ikke Dixie redd alle de rare ansiktene og klærne som viftet i vinden, for det gjør hun av og til, men for sikkerhets skyld fant vi en sti som førte oss litt bort fra vannet slik at vi slapp å møte flere... :)På søndag, da far hadde kjørt gjestene på flyplassen, gikk mor og jeg en tur med Dixie. Denne turen var helt normal, vi møtte noen hunder og gikk litt rundt i gatene rundt der vi bor. Vi tok litt bilder også...

Men i går, derimot, ble en kjekk tur for Dixie. Vi gikk opp mot Vannassen, og da vi kom til en skole, fikk Dixie øye på en bitteliten, men utrolig søt hund av rasen shih tzu. Den het Monty, og var bare omtrent 5 måneder gammel! Dixie fikk leke med den ganske lenge, og de hadde det visst veldig kjekt, så det ut som... :) Mony lignet egentlig litt på et marsvin, bare litt større, og MYE søtere!

Om kvelden var vi på trening. Vi trente litt innkalling, gå fint i bånd, bli også litt småting innimellom. Dixie var ikke så veldig konsentrer, for det var en del bjeffing og andre forskjellige lyder fra hundene rundt oss... Likevel gikk det egentlig ganske greit, spesielt når vi fikk låne Veslemøys ("sjefen" for treningen) tube med leverpostei... :) Det var veldig, veldig, veldig kaldt, så det ble ikke så lang trening. Uansett er vi fornøyde med hva vi fikk til, for dersom Dixie f.eks. reiste seg og hadde lyst til å gå en liten tur mens vi øvde på "bli", ga vi oss ikke, og til slutt gikk det! :)

8 kommentarer:

Nøve sa...

Så bra at Dixie ikke ble redd heksene og de andre "udyra"! Veldig mange hunder reagerer på folk med hatt eller paraply, for da virker de ekstra store og truende. Tøff dame, ho Dixie!

Ho er virkelig utrolig fin! Nydelige ulve-farger, og DEN halen! Håper du tar mot til deg og stiller henne en gang neste år - syns jeg hører sus fra tilskuerbenkene da...

wild sa...

Fantastic dog. nice pictures!

Dixie sa...

Ja, hun har faktisk bjeffet en del spesielt på paraplyer og regntøy, for i begynnelsen rett etter at vi fikk henne, regnet det ikke så mye, så hun ble ikke vant til det...

Men nå i det siste har det regnet masse, så nå er nok hatter og store klær noe helt normalt... :)

Hadde nok vært kjekt å gå på utstilling, det er noen utstillingstreninger rett i nærheten en gang i uka, så kanskje jeg tør hvis jeg går der noen ganger og finner ut hvordan det skal gjøres... :)

Caroline sa...

Hehe, Keela var med lillesøsknene mine å gikk Halloween^^ Hadde en hvit genser på seg å greier (spøkelsesulv :P) Hun bjeffet jo på de andre ungene. Menmen, jeg skjønner den :P

Dixie er så vakker! Kjempefine bilder :) Liker fargene på henne jeg også!

Anonym sa...

Hei Dixie.

Så fint bildet av det i bloggen er, det der hvor du står med den ene poten opp, og ser på noe på bakken! Du er jo kjempepen da (jeg er litt glad du bor så langt unna Nalle;o)

Jeg møtte en orangutang på Halloween - DET var skummelt det.

Leverpostei på tube er topp!

Klem fra Milli

Dixie sa...

Oi, en orangutang! Det må ha vært skummelt... De er sikkert farlige, flaks at du kom deg unna i live!

Du er også veldig fin, Milli! Liker så godt fargene dine! Du også Keela, det glemte jeg nesten å si! Og Nalle, selvfølgelig... :)

Leverpostei på tube er nok det beste som finnes i hele verden! :)

Caroline sa...

Heihei!

Du får en liten utfordring av meg :P

Reglerna är följande:
• Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
• Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
• Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Lykke til!

Anonym sa...

Enig med Milli altså, det bilde med poten i været var kjempefint!
Vi har ikke prøvd tube-belønning.. får de rett fra tuben altså? Vi er litt sløv mht trening for tia, går mest turer... vi får skjerpe oss litt..! snart.... ;)