lørdag 4. april 2009

GOD PÅSKE! :)

Nå er det endelig påskeferie, og vi er på Hovden igjen... Vi kom hit i går kveld, så i dag har det blitt litt slalom og tur med Dixie. Til sammen er vi 12 stk her, pluss, Dixie, så det er ganske fullt! Men den andre familien har loftet, mens vi har soverommene i hovedetasjen, så det går veldig fint! :)

Dixie får selvfølgelig mye kos og oppmerksomhet når vi er så mange, og det virker hun veldig fornøyd med! Hun setter seg ned og blir klappet, og klappet, og oppfører seg (heldigvis) veldig fint! :)

I dag har det vært veldig fint vær, med sol og nesten 10 grader hele dagen! :) Det minker jo selvfølgelig en del på snøen når det er så varmt, men det er helt greit bare det holder så lenge vi er her! ;)

Vi var ganske seine med å komme oss opp, så ikke før rundt halv ett var mor og jeg ved skitrekket for å gå på slalom. Noen hadde gått tidligere, noen skulle bare gå langrenn og noen ble igjen på hytta, så det var veldig forskjellig hva folk valgte å gjøre!

Far kjørte oss opp til trekket og hadde Dixie med i bilen, så de tok en tur rundt omkring i og i nærheten av sentrum før de kjørte tilbake til hytta igjen. Terrassen er spadd for det som var igjen av snø, og gjerdene er på plass, så Dixie har fått gå ut og inn som hun ville i dag. Dette blir nok litt værre hvis temperaturen synker ute de neste dagene...

Mor og jeg gikk også en tur senere på ettermiddagen, etter at vi kom hjem fra trekket. Nå var snøen blitt ganske myk, så vi trødde gjennom hele tiden. Det var veldig tungt å gå i det! :) Men etter en stund kom vi oss tilbake til veien igjen, og gikk langs den i stedet.

Da vi kom hjem tok jeg og Dixie oss en liten treningsrunde med godbitfavoritten for tiden - LEVER! :) Etter at Dixie fikk smake det av Berit, han hun vært veldig glad i det, og hun gjør alt vi ber om hvis det er levergodbiter i nærheten!

I morgen blir det vel mye av det samme igjen, men det er ikke meldt like fint vær, så vi får håpe det blir litt bedre enn det er meldt... :) God helg og god påske!

4 kommentarer:

Anne-Liss sa...

Skal si det er folksomt på hytta, det må være kjempekoselig. Dixi koser seg nok ja med all oppmerksomheten hun får.
Håper været blir noenlunde bra resten av påsken også, kos dere.

GOD PÅSKE!

Nøve sa...

Dere feirer skikkelig påske :o)
Det er nesten "skummelt" hvor fort snøen smelter nå. Håper dere får mange fine dager til med ski på beina!

Nina og Bonnie sa...

Så fint dere har det på hytta. Koselig når slekt og venner er samlet. Tenker nok at Dixie har kommet til paradis.

God påske!!!

Dixie sa...

Værmeldingen for i dag så jo ikke helt bra ut, med regn omtrent hele dagen... Men det så vi ikke mye til! I stedet var det for det meste sol og fint vær, med litt skyer og snø/yr innimellom... :) Så der hadde vi jo litt flaks!

Dixie koser seg fortsatt med alle som koser og klapper på henne, også liker hun jo veldig godt snøen, da! :)