mandag 6. april 2009

På Hovden... :)

Som sagt er vi nå på Hovden, og både vi og Dixie koser oss veldig her i snøen og sammen med de som er med oss hit... :)

I dag hadde de egentlig meldt ganske stygt vær her, med regn til og med, men heldigvis ble det lite av det i løpet av dagen! I stedet ble det mye sol og blå himmel, med litt snø og yr innimellom.

Siden det snødde litt fra morgenen av, og værmeldingen ikke så så bra ut, bestemte vi oss for å ta en langrennstur i stedet for å gå på slalom. Mor, jeg, Torunn, Eivor og Dixie tok derfor på oss skiene og fant den preparerte løypa ned mot neste hyttefelt. Egentlig var ikke løypa så preparert lenger, for det er ikke nok snø i disse løypene til at tråkkemaskinen kan brukes for tida... :)

Dixie hadde fått nye potesokker etter at hun mistet en av dem hun hadde forrige gang vi var her. Denne gangen var de av fleece. Vi var ikke sikre på om det var bra eller dårlig, så vi ville bare teste det ut. Dixie hadde ikke spesielt lyst til å få dem på seg, men da hun fikk gått litt med dem gikk det veldig greit. En av dem datt av underveis, og da stod Dixie fint og ventet mens vi tok den på igjen, så det var visst egentlig ganske behagelig! :)

Ellers har vi gjort ganske lite i dag bortsett fra å trene og leke litt. Forresten fikk Dixie en ny leke på fredag da vi kom hit (jeg hadde kjøpt den for noen dager siden, og sparte den til vi kom hit...). Det var et slags kosedyrlam som peip i to av beina og i halsen, og så laget den noen andre ristelyder i de to andre beina. Denne leken har Dixie kost seg med innimellom, og det ser ut som om hun liker den veldig godt - akkurat som anden og høna hun hadde fra før! :) Hun liker visst myke bamseleker med pipelyd! :)

Her er noen bilder fra turen så langt:

LammetHer er det nye lammet til Dixie. Høna ligger til venstre og Anden til høyre i bildet... :)

Ute i snøenUte i snøen stikker det opp noen veldig kjekke pinner innimellom!

Godt med pinneHer er også et eksempel på en slik pinne...

Sødibødi!Dixie koser seg veldig når hun får være ute i snøen! :)

Ut på tur osv
I går ettermiddag var snøen så myk at hele beina våre forsvant ned i den på omtrent
hvert eneste skritt. Da tok Dixie seg noen pauser imens... :)

.

God påske!

3 kommentarer:

Gry sa...

Håper dere får fortsatt fint vær på Hovden, det hørtes koselig ut å gå på skitur, også så flink Dixie var med de nye sokkene sine:o)

Jeg ler når du skriver at Dixie har fått en ny leke, hun må være den hunden her på bloggen med aller flest leker tror jeg;o)

Dixie sa...

Vi har vært heldige med været i dag også! Værmeldingen for i morgen ser ikke akkurat så bra ut, men den har jo vært feil før, så vi kan bare håpe... :)

Jeg synes det er så koselig å kjøpe nye leker til Dixie, også liker hun dem jo ekstra godt når de er nye, da... Så det blir helt sikkert flere etter hvert! ;)

Gry Viola og Roxie sa...

Hei! Så flotte bilder av Dixi!! Roxie elsker også pinner som er ute om de er små eller store så skal hun ha de med seg hjem. Koselig¨å lese om dere!!!
God påske!!
Hilsen Roxie