mandag 31. mai 2010

Først noen bilder fra Hovden…

Som skrevet tidligere var vi jo på Hovden forrige helg. Vi reiste dit på fredagen, og dagen før åpnet de sommerveien igjen så det tok bare tre timer å kjøre. Lørdag morgen våknet vi opp til sol og over 20 grader, så da ble det frokost på terrassen! Resten av helga var været også ganske fint, bortsett fra noen perioder med regn på søndag og mandag og litt lavere temperaturer.

Snøen var helt borte så vi kunne gå turer langs elva og i skogen bak hytta. Dette liker Dixie alltid like godt, så hun hopper fra stein til stein i elva og springer rundt i skogen og snuser på alt mulig. Hun er alltid i langline for vi er ikke spesielt trygge på at hun holder seg rundt oss hvis hun skulle oppdage lukta av et eller annet spennende dyr, for eksempel en elg eller noe sånt… ;)

Ellers var Dixie veldig mye på terrassen denne gangen. Vi har stengt igjen i begge retninger så der kan hun gå løs. Vanligvis har hun pleid å bjeffe en del her ute, så vi har vært nødt til å ta henne inn igjen, men denne gangen var hun kjempeflink og bare koste seg der ute uten lyd! ;) Inne også var hun mye roligere enn vanlig, hun gikk bare og la seg foran døra eller i sofaen, også satte hun seg foran terrassedøra og ga et lite “boff” når hun ville ut.

Siden vi hadde fri mandagen også i pinsen, reiste vi ikke hjem før da, så vi fikk en ekstra dag på Hovden! :D

Her er noen bilder fra helga:

IMG_4096 copyIMG_4089 copyIMG_4090 copyIMG_4097 copyIMG_4120 copyIMG_4146 copyIMG_4148 copyIMG_4151 copyIMG_4145 copyIMG_4121 copyIMG_4138 copyIMG_4167 copyIMG_4139 copyIMG_4141 copyIMG_4155 copyIMG_4156 copyIMG_4246 copy

Dixie satte seg også litt fast i gardinet… ;)

IMG_4192 copyIMG_4197 copyIMG_4191 copyIMG_4199 copy

Også måtte jeg bare prøve å ta noen bilder av den typen vi tok til forrige hovedoppgave i fotoskolen, for det er så mange fine steder langs elva! :) Her er noen av dem:

IMG_4126 copyIMG_4131 copyIMG_4117 copyIMG_4118 copy

I går var vi i Sørmarka med Berit og Ville og Anne-Liss og Maila, så det skal jeg prøve å få lagt ut bilder fra senere i dag – eller i morgen hvis jeg ikke får tid i dag! :D

 

Ha en fin uke!


5 kommentarer:

Anne-Liss sa...

Takk for sist, det var skikkelig koselig på søndag, alle tre hundene gikk så fint sammen.

Så flotte bilder fra Hovden og Dixie er som vanlig like flott på bildene som hun er i virkeligheten.
Det ser ut som hun storkoser seg på hytta.

Ville sa...

Så mange flotte bilder av Dixie, hun er helt nydelig der hun stolt står på to og titter på noe, på det første bilde. Jeg likte også godt de med Dixie og den flotte rota:o)))
Så kjekt å høre at Dixie jenta begynner å bli "stor" skal se hun lot hver å bjeffa fordi hun forsto at da er det slutt "kosen":o)

Vi må få til noen flere turer isammen før sommerferien, de koser seg jo sånn jentene våre:o)

Nøve sa...

Så fiiiine bilder, Tina :o)

Dixie sa...

Anne-Liss og Berit: Det var veldig koselig på tur, ja! Jeg skal helt sikkert få lagt ut noen bilder i morgen! Jeg syntes bare jeg måtte legge ut fra Hovden først... ;)


Jeg synes også at vi burde få til noen flere turer før ferien! Det er så gøy å se på hvor kjekt de har det sammen, i hvert fall hvis Dixie også kan bli blittelitt roligere enn hun har vært til nå... ;)

Dino,Mons og fam. sa...

Hei.
Så kjempeflotte bilder.Jammen flott natur å være ute i for Finsk Lapphund og eiere.Takk for hilsen Dixie.(Dino har kjøpt seg line i dag også.)
Dino,Mons og fam:)