søndag 16. mai 2010

Nesten 17. mai! :D

Her skjer det ikke så mye spesielt for tiden. Dixie har jo løpetid så hun kan ikke være løs, men heldigvis er nok den omtrent over nå! Hun gleder seg helt sikkert til å endelig få lov til å leke løs med andre hunder igjen! De siste ukene har det for det meste vært Jack hun har fått lekt med, i bånd, og da hadde det jo vært myyye kjekkere å springe løs! ;)

Ellers er det jo nesten 17. mai igjen! I fjor var Dixie med og så på barnetoget, men i år skal verken jeg eller Sebastian gå i det toget, så det blir nok “bare” vanlige turer på henne i morgen. Mor og jeg har tenkt å se folketoget som vi gjorde i fjor, og ta masse bilder av de forskjellige klubbene, korpsene, organisasjonene og alt det andre som går der – blant annet Norsk Kennel Klubb med (forhåpentligvis) maaange hunder! ;)

Vi tør ikke å gå med Dixie i toget, for hun oppfører seg jo litt som hun selv har lyst til noen ganger, og plutselig ser hun kanskje en hund eller en katt langs veien, og da er det ikke så lett å gå fint med henne… ;) Men hun får helt sikkert være med på lunsjbesøk til Vava og vi får gjester om kvelden, så litt 17. mai blir det jo på henne også! :D

 

Ha en fin 17. mai alle sammen!

 

4 kommentarer:

Siss sa...

En fin 17 mai til dere også:-)

Jeg skal gå i borgertoget med Indy.

Nøve sa...

Deltar NKK i toget med mange hunder? Det hørtes jo ut som en knallidè for andre steder med respekt for seg selv også!

Ha en feiende flott 17.mai!
(Tussi sender med en hilsen til den søte halvsøstera si ;o)

Gry Viola og Roxie sa...

Gratuler så masse med dagen dere åsså! Håper at dere får en fin dag!!
Så artig at Nkk skal gå i borger toget med masse hunder. Det var jo en kjempe ide!!

Dixie sa...

Ja, NKK går i toget! :D Det pleier å være noen som driver med agility, noen med lydighet, noen med andre ting og noen som bare går! Så det blir gøy å se hva de finner på i år! :)

Dixie hilser tilbake til Tussi - og alle de andre! :D