tirsdag 11. mai 2010

På tur til… Lura ;)

Av og til tar Marian og jeg med oss Tessy og Dixie på bussen og tar den til et tilfeldig sted og går tur der. Dette gjorde vi blant annet på lørdag, og uten egentlig å ane hvor vi gikk av, endte vi opp på Lura! :) (Det er kanskje ikke så mange som leser dette som vet hvor Lura er, men Berit og Anne-Liss gjør sikkert så jeg skriver det likevel! :)

Vi begynte med å følge en sti vi fant rett utenfor bussdøra, men den var utrolig øde med omtrent ingen trær eller gress i nærheten, så da vi tilfeldigvis kom tilbake til der vi hadde gått av bussen krysset vi gata der vi fant en skog å gå tur i, i stedet! :)

Tessy og Dixie er alltid like opptatt av å leke med hverandre, så vi er alltid litt på jakt etter barnehager når vi er på tur – siden de vanligvis er inngjerdet, og stengt i helgene! ;) Etter å ha gått en stund fikk vi øye på en barnehage, og tenkte at nå skulle hundene endelig få springe og kose seg litt… Men neida – denne hadde store områder som var åpne mot veien, med bare et lite steingjerde i mellom, og siden Dixie har løpetid er vi ekstra nøye med at hun ikke skal kunne stikke av, så da ble det ikke noe leking i denne barnehagen! :( Resten av turen fant vi uheldigvis ikke noen flere barnehager, men det ble jo litt småleking i båndene, da, så de var nok fornøyde med det også.

I stedet fant vi en butikk, og mens Marian var inne på den passet jeg både Dixie og Tessy. Og da er det ikke alltid like lett å ha full kontroll på begge to, så når det kom et par damer med en barnevogn og spurte om å få hilse på hundene, var jeg så opptatt med å passe på at de begge oppførte seg fint mot jenta i vogna at jeg ikke la merke til at Tessy stjal den ene kavringen hennes… ;) Heldigvis gjorde det ingenting for dem (og selvfølgelig ikke for Tessy heller ;), så det gikk fint! :P

Etter en stund startet vi på turen hjemover. Vi fant et busstopp som gikk riktig vei ganske raskt, og ikke lenge etter kom bussen. Så der hadde vi litt flaks og vi kom oss raskt hjem igjen! :)

Jeg hadde med kamera, men jeg fikk vel ikke tatt mer enn omtrent tre bilder, og alle var mislykket, så jeg legger nok ikke ut noen bilder fra turen! ;) Men det får jeg prøve å huske bedre en annen gang! :)

Ellers høres det, fra bilder og blogginnlegg, ut som treffet i Marnardal var veldig vellykket. Jeg hører også at det kanskje blir satt til juni neste år, og det hadde passet veeeldig fint siden jeg har eksamener det meste av mai! Så kanskje kan vi også få til å bli med - det hadde vært kjempegøy! :D

Nå er det jo snart langhelg, så jeg kan vel nesten si:

 

God helg!

 

(I hvert fall til alle som har fri på fredag også… ;)

2 kommentarer:

Siss sa...

Det høres gøy ut og dra på busstur med hundene. Så bra at dere får lov å ta dem med på bussen :-) Det er stort sett ikke lov her i Vestfold.
Dette er jo kjempe fin trening for hunden også.

Ragnhild B. sa...

Morsomt å dra på tur på nye og ukjente steder, og god hjernetrim for hundene, også! Buss er nyttig, som Sissel skriver, og det å gå på nye, ukjente steder, gjør at de må skjerpe oppmerksomheten. Altfor ofte går vi den samme runden, men snusinga der er jo også litt som å få lest dagens avis: Hva er nyhetene her, da?