lørdag 22. mai 2010

På Hovden!

Nå er vi endelig tilbake på Hovden igjen! Vi har ikke vært her siden påskeferien, for det er så langt å kjøre i 5-6 timer for bare en helg! Men på torsdag åpnet sommerveien, så nå tar det bare tre timer å kjøre, og i tillegg har vi jo en ekstra fridag! :D

Vi kom ganske sent avgårde i går, litt over halv ti ble vel klokka, for jeg måtte først få ferdig og sende inn en matteinnlevering, og derfor var vi ikke framme før rundt klokka ett! I dag stod vi ganske sent opp, og i løpet av dagen vi ikke gjort så veldig mye spesielt, bortsett fra en liten tur til sentrum for å handle mat og en koselig skogstur med Dixie!

Det har faktisk vært ganske varmt her i dag også! Da vi våknet var det 21 grader og sol ute, mot bare 20 grader inne, og dermed ble det frokost på terrassen! Sola er uheldigvis borte nå, men det er fortsatt ganske varmt, så vi får håpe dette været kan holde seg hele langhelgen! :D

Jeg får ikke lagt ut bilder mens vi er her, for minnebrikka til speilrefleksen passer ikke inn i den bærbare dataen. Jeg har også en del bilder fra 17. mai som jeg hadde tenkt å legge ut, men siden de ligger på det samme kameraet får det også vente til vi kommer hjem igjen!

 

Ha en fin pinse!

9 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Ha en fin pinse på Hovden, Tina!!!

Ser på bilder etter ferien, da satser jeg på du har fått dem lagt inn. :))

Anonym sa...

Hei på dere! Ha en fin Pinse på Hovden! Være her er åsså veldig fint! I dag er det litt kjøligere. Har tenkt oss bare en liten tur inn på hytta for å sjekke båten og slikt. Så har ikke Mariken vært der denna våren.

Gleder meg til å se mange flotte bilder av Dixie etter pinse!

Ha en fortsatt flott Pinse!!

Gry Viola og Roxie sa...

Skjønner ikke helt det greiene her, men den anonyme er meg!
Noen ganger så kommer navnet med og andre ganger anonym!
Ha en fin pinse!!

Dino,Mons og Cecilie. sa...

Hei,hei.
Så koselig Dixie skriver med Dino og Mons.Høres ut som dere har det fint også.Gleder oss til å se bilder i fremtiden.Varmt her også men blåser endel i dag.17,1 grader.
Dino og alle hos Michelsen hilser.

Nøve sa...

Håper dere har hatt ei fin pinsehelg :o) Den ble kanskje avslutta med snøvær?? Så kaldt og guffent ble det plutselig hos oss..
Men gode dager er levd!

Siss sa...

Tenker der har hatt en fin pinse:-)
Gleder meg til bildene kommer.

Ville sa...

Det var nok deilig å komme opp til Hovden igjen, så herlig med over 2grader:o)
Gleder meg til bildene kommer

Ragnhild B. sa...

Deilig å komme seg på hytta! Dere hadde vel kanskje litt snø igjen, og da likte nok Dixie seg!

Dixie sa...

Det var kjempekoselig på Hovden i pinsen! Snøen var helt borte rundt hytta, men vi kunne se den litt lenger oppi fjellet. Det ble mye kaldere de andre dagene, men vi slapp heldigvis snø før vi var nesten hjemme igjen - da ble det snøstorm... :P