onsdag 30. juli 2008

Dixies første båttur

En av dagene mens familien fra Belgia, onkel Kjetil fra Skottland og farmoren min (som vi kaller Vava) fra Stavanger var på besøk hos oss på Hovden, bestemte vi oss for å leie båt! Helst ville vi ha motor på båten, men da de ikke hadde dette fikk greie oss med to robåter.

Onkel, tante og søskenbarn fra Belgia, pluss Vava, tok den ene båten, mens vår familie med Dixie og onkel Kjetil tok den andre. Da vi skulle gå oppi båten, var Dixie veldig redd. Jeg greide ikke å få henne om bord, men far greide heldigvis å holde henne godt fast til hun var på plass.

Mens vi rodde var det jeg som passet på henne, men da var hun ikke redd i det hele tatt! Hun satt både på gulvet og i fanget mitt, og syntes det var kjekt å se rundt seg mens vi rodde. Etter en stund la hun seg ned på gulvet i båten og sovnet. Der lå hun, men hun kikket opp av og til, helt til vi kom tilbake til kaien igjen, og vi skulle ut av båten.

Denne gangen var hun ikke like redd, men hun var fortsatt litt usikker på hvordan hun skulle greie å komme seg i land. Likevel greide hun det ganske raskt, og hun hoppet på land med litt løftehjelp av oss... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Oi, pass deg for den lottery-greia!

Akkurat kommi heim fra Biri. Vi traff søstera til Nalle, OG DEN SKJØNNE LILLE MILLI!!! Det er nettopp det som er moro med utstilling, at man treffer så mange! Ekstra artig var det nå,for vi har blitt kjent med flere via hjemmesider ;) Så Ewa og Arwen der også, men vi rakk ikke å hilse på dem! Plutselig kom styrtregnet..det var litt dumt. Du burde absolutt prøve med Dixie en gang!
Vi fikk blå sløyfe (en slags 2.plass), og fin kritikk - akkurat lik søstera hans. Skriver mer om det seinere, og jeg tok VELDIG mange bilder :) Hils Dixie!