onsdag 13. august 2008

Med Tessy på Vaulen

I dag morges var ifølge Dixie ikke så enormt spennende. Først tok Sebastian henne en tur, så lekte jeg med henne i hagen, og etter en stund tok også jeg henne med på tur. Utenom dette sov hun, og bjeffet litt når de skulle sprenge steiner og lignende på byggeplassen til Hetland videregående skole som ligger rett over veien for oss... For de holder på med å pusse opp og bygge på denne skolen.

Men rundt klokka tre skjedde noe veldig gøy for henne. Marian og jeg avtalte å møtes med Dixie og Tessy og gå en tur. Vi gikk mot Vaulen badeplass, men på veien bort er det et ganske stort gress der det aldri er folk, så der fikk hundene leke litt sammen. De sprang etter hverandre og lekte omtrent hele tiden, selv om det faktisk var ganske varmt. Tessy er så rask, at når Dixie springer alt hun orker, ser det bare ut som om Tessy jogger... :)

Etter en stund tok vi dem med oss videre til badeplassen, men vi pleier å gå et sted der det veldig sjelden er folk som bader. Både Dixie og Tessy sprang rett uti, og siden det er veldig langt ut før det er dypt her, kunne også Dixie gå langt ut uten å måtte svømme. Marian og jeg vasset for å få dem med oss lenger ut, noe som aldri er noe problem med Tessy. Dixie derimot ville ikke svømme i dag heller, bare nesten. Hun gikk lenger ut når hun ble lokket med godbiter, og hun ble til og med våt på haka! Men etter en stund gikk hun på land igjen...

Vi gikk tilbake til det store gresset der hundene fikk leke sammen for andre gang, men nå virket de litt mer utslitt... Likevel sprang de og lekte ganske mye, før vi til slutt gikk hjem igjen slik at de fikk hvile... :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eg byrjer å tru at det å ikkje ville symje er ein finsk lapphund-ting! Heino nektar å symje, han vassar berre uti så langt han kjem, men med det samme det vert for djupt så står han og plaskar med den eine labben for å leite etter botnen. Då går han ikkje eitt steg lenger uti!! Har også høyrt frå andre som har finsk lapphund at hunden ikkje vil bade :)

Takk for kommentaren i bloggen forresten! Heino har aldri vore roleg med andre hundar heller, heilt til igår. Eg skjønte ingenting! Hehe.. men det er jo kjekt, det har vore ganske slitsomt til tider med ein gneldrande fortvilt hund som absolutt skal bort til alle hundar han ser for å leike med dei! Så det at han faktisk klarte å vere roleg var eit fint avbrekk! Hehe. Nei me får vel nyte dei galne ville hundane våre så lenge me kan. Når dei vert gamle og slappe så saknar me nok dei voldsomme krumspringa, det veddar eg på :)

Anonym sa...

Haha ho og Heino er akkurat like altså :-p ..han òg har svømt ein gong for lenge sidan, me lurte han uti! Men han kava fælt og det såg ikkje ut som om han synst det var noko kjekt i det heile.

Nøve sa...

Hei! Vet dere hva - "kjæresten" til Nalle (Milli, selvsagt) HO SVØMMER!
Men nå kan det virke som om badesesongen er over uansett...
Ha det bra, og god helg!

Dixie sa...

Gjør hun!? Det ser ganske kjekt ut når hunden svømmer, for sånn som da vi var på Solastrandn med Tessy og Dixie (den gangen Dixie måtte svømme litt på grunn av blgene), da svømte Tessy sammen med Marian og meg og det var jo egentlig ganske koselig... :) Dixie var bare helt ved land, og siden jeg holdt henne i langline, kunne ikke jeg gå så veldig langt ut heller... Men vi skal nok fortsette å prøve, så kanskje hun vil svømme bittelitt etter hvert?
God helg! :)