fredag 20. mars 2009

Helg!

Nå er det endelig blitt helg igjen! :) Og det er til og med kjempefint vær her i dag, så nå skal jeg og Dixie snart ut å gå tur... Men først vil jeg bare fortelle litt om hva vi har holdt på med de siste dagene...

På stranda

På søndag var mor, far og Dixie som allerede nevnt på Hellestøstranda. Da de kom dit var det mange små brannbiler der, et helikopter stod på stranda og et fløy over, så de skjønte jo at det måtte ha skjedd noe.

Dixie i farta
"Jeg SKAl ha den pølsebiten!"

Jeg var hjemme og holdt på med skolearbeid så de ringte til meg og spurte om det stod noe på internett om det, og der stod det "Mann døde i dykkerulykke ved Hellestø"... Mannen var meldt savnet av en venn klokka 12, og omtrent en halvtime senere ble han funnet i sjøkanten. De hadde prøvd gjennoppliving fram til klokka 13, men fikk ikke liv i ham... Da mor og far kom lettet akkurat helikopteret med mannen fra stranda, og det var mange rundt dem som hadde vært til stede da det foregikk... men heldigvis var det over da de kom!

En ny venn
En kjekk hund Dixie møtte på stranda...

Dermed ble det likevel en kjekk tur for Dixie med masse leking med andre hunder og springing i sanden. Mor og far tok en del bilder mens de var der, blant annet et bilde av helikopteret da det fløy avgårde, men dette bildet og noen av de andre var forsvunnet da de kom hjem! Så det var litt rart, men de fleste bildene av Dixie på stranda ble i hvert fall igjen i kameraet! :)

Den kjekkeste
 Men dette var favoritten... :)

På mandag var vi på trening igjen. Det hadde regnet hele dagen, så av de som pleier å være med på disse mandagstreningene var det bare oss og de to lederne. De trente med sine hunder samtidig, og hjalp de oss litt innimellom. Dixie fikk forresten prøve å hoppe over et lite hinder! :) De hadde også fått kunstgress på treningsområdet i stedet for grus, noe som var mye bedre spesielt på en dag med masse regn...

7 kommentarer:

Anne-Liss sa...

Så det var dykkeren, tenkte det.
Dixie fikk seg nå en fin tur.

Jeg tenker å begynne å trene på mandagene jeg også, litt agility og litt lydighet.
Nå går det mot slutten av løptiden til Maila så vi får se om vi kommer førstkommende mandag eller om vi må vente en uke til.
Vi er en gjeng som trener lydighet hver tirsdag i Tananger men det er fint variere miljøet litt.

Marianne sa...

Huff så trist med den dykkeren. det var godt at det kom folk før dere da. ikke kjekt å oppleve sånt.

Så gøy det må være for dixie å få hilse på så mange hunder. Det er lite sånt her, bortsett fra på hundeklubbene da, men der skal de jo ikke leke og hilse for mye heller.....ha en fin helg da Tina!

Anonym sa...

Huff a`mei. Det er så trist når sånt skjer. Man får det liksom nærmere innpå seg, og i hvertfall tenker jeg at jeg bør være flinkere til å leve i "nuet".

Det var fine bilder Tina! På "pølsebitbildet" ser du jo tilogmed pølsebiten, og det nederste bildet var jo helt herlig:o)

God helg til dere.

Nina og Bonnie sa...

Uff av meg. Tenk å komme rett opp i noe sånt. Ikke gøy.

Dere har så mange fine steder å dra med Dixie. Misunner dere dem. Hun er heldig som har dere som tar henne med på varierte turer.

Dixie sa...

Anne-Liss: lydighetstreningene er bare annen hver mandag med "ledere/trenere" enda, men det går jo an å gå og trene der de andre mandagene også... Uansett er det vel agility hver mandag? :)

Håper vi snart kan få tatt et kurs i agility, sånn at vi kan trene på agilitybanen vi også! :) Det ser så kjekt ut!

God helg!

Anonym sa...

Synes bildene dine var veldig klare å presise i beveglesene nå, er det et filter som gjør at det blir så klart?

Det er jo så fint vær i dag, holder været til mandag så hadde det vært kjekt å komt i sammen med hundene, en eller annen plass.

snorredimma sa...

Da vet jeg litt mer om hva disse filtrene gjør med bildene. Ser ut til at Dixie har det kjempe-kjekt på stranda- godt at dem for utfoldet seg litt sammen med andre hunder.