fredag 27. mars 2009

Sørmarka og Åsen...

På onsdag skulle jeg og Dixie akkurat til å gå en tur da mor kom hjem fra jobben. Hun hadde også lyst til å bli med, så da kjørte vi til Sørmarka og gikk litt rundt på hundeområdet der en stund... :)

Dixie sprang rundt omkring og hilste på noen andre hunder som kom til området innimellom. Hun fant (som vanlig) mye spennende å snuse på, og kom innom oss og fikk litt pølsebiter når det passet henne!

Jeg prøvde å ta noen portrettbilder til konkurransen, men de ble ikke så veldig vellykket. Så vi får prøve igjen en annen dag. Det nærmer seg jo fristen for innsending... :)

Uansett, i dag også var mor og jeg på tur sammen med Dixie etter skole og jobb. Denne gangen tok vi turen til hundeområdet på Åsen. Her var det faktisk en stund siden vi hadde vært, for i det siste har vi nesten bare gått tur i Sørmarka.

Her koste Dixie seg en stund sammen med en cairn terrier, en italiensk mynde og en border collie. Etter litt var det bare border collien igjen, men de to sprang og lekte og hadde det visst veldig kjekt. Border collien la seg i sorpa, og rullet seg i både gress og sand etterpå... Der den pleide å være hvit var den nå helt svart, så til slutt måtte eierne ta den med seg til Vannassen (som ligger rett ved siden av) slik at den kunne få vasket seg lit... Dixie gikk heldigvis bare gjennom sorpa, og fikk derfor bare mørkebrune "sokker"... :)

Etter en stund gikk vi hjem igjen, og hadde med oss en ganske utslitt og skitten hund i bilen... :) jeg skal prøve å få lagt ut noen bilder fra de to turene i morgen, men det må jeg gjøre fra en annen data...

4 kommentarer:

Ville sa...

Dixie er kjempeheldig. 2 dager med masse lek med hunder og dere er også heldige som har sånn fornuftig hund... som ikke ruller seg i søla;0)

Nøve sa...

Åhh, jeg er glad vi har fått snø! Nei, ikke akkurat, sjøl om Nalle er nybada og fin. Søle og vond lukt har enorm tiltrekningskraft på hunder.
God helg Tina og Dixie!

Gry og Millis blogg sa...

Det høres ut som om både du, moren din og Dixie har noen skikkelige koselige turer Tina! Jeg går ofte alene, og savner selskap innimellom, i allefall i helgene:o)

Gleder meg til å se bilder!

Ha en fin helg.

Nina og Bonnie sa...

Dixie er mer fornuftig enn Charlie. Han er den første til å rulle seg. Og da er det greit med selvrensende pels. Men noe blir sittende og gjør Charlie grå inn i mellom.