søndag 29. mars 2009

Noen bilder...

Her kommer noen bilder fra turene vi har vært på i det siste... :) I dag var vi på Hellestø med Berit og Ville, men det skriver jeg litt om i morgen og legger ut noen bilder! :)

25.3.2009 I Sørmarka
Dette bildet er fra turen i Sørmarka på onsdag... Se så fint vær det var den dagen! :)

28.3.2009 I hundegårdenPå fredag var mor, jeg og Dixie i hundegården på Åsen. Der lekte Dixie lenge med en border collie på 9 måneder, men til slutt måtte den gå videre for å bade i Vannassen etter at de to hadde lekt i sorpa og blitt så skitne... :)

 28.3.2009 I hundegården2Vi ble litt lenger, selv om border collien hadde gått, og Dixie sprang rundt og koste seg alene en stund til...
 28.3.2009 I sørmarka1På lørdag var vi i Sørmarka, og Dixie sprang og sprang og sprang, selv om det ikke var så mange andre hunder her denne dagen. Det kom noen innom av og til, men de ble aldri lenge. Men Dixie koste seg likevel... :)
 IMG_2649Mor og jeg var også en tur på IKEA på lørdag og kjøpte en ny seng (en kurv med pute) og et pledd til Dixie som hun skal ha på Hovden. Hun pleier ikke å ligge så mye i senger, men denne la hun seg oppi med en gang! :)

Bilder fra turen til Hellestø i dag kommer som sagt i morgen (eller i overmorgen...).

5 kommentarer:

snorredimma sa...

Je og må si jeg er veldig misunnelig på den hundegården deres. Skulle ønske det fantes noe sånt her, også...men det gjør det ikke, dessverre. Flotte bilder av hundene!! Ser tydelig at Dixie er i sitt ess...

Ville sa...

Kjempe fine bilder Tina, på det ene ser det ut som noen sier til Dixie: "smil til fotografen" :D og hun smiler.....

Anne-Liss sa...

Heldige Dixie som har fått ny kurv, ser ut som hun koser seg.
Jeg var i Sør-marka i dag (søndag) men det var nesten ikke hunder der, traff vel et par stykker. Utrolig at det ikke er flere som lufter hundene sine der, men det kommer vel gjerne mer etter hvert som båndtvangen trer i kraft etter 1 april.
Vi snakkes på mandag da skal jeg prøve å komme på trening.

Dixie sa...

Ja, det pleier å være veldig få hunder i Sørmarka, men det er jo en del som går rundt på stiene i området der, og kanskje de kommer til hundeområdet når båndtvangen starter igjen... :)

Men det er jo veldig kjekt å ha et sånt sted der vi kan slippe hundene selv om det er båndtvang!

Da snakkes vi på mandag, ja... :)

Gry og Millis blogg sa...

JEG ER KJEMPEMISUNNELIG PÅ HUNDEGÅRDEN DERES!!! :o)

Så flotte bilder du tar Tina. Alltid gøy å se vakre Dixie (og de andre:o)