onsdag 5. mai 2010

Lenge siden påske, men jaja… ;)

Jeg vet at det er lenge siden påske nå, men jeg hadde bare så lyst til å vise noen bilder av Dixie som koser seg med et par tomme påskeegg… :)

Hun fant dem ganske tilfeldig, en gang hun var inne på mor og far sitt soverom og snuste litt i en bærepose som lå der. Denne posen var visst full av påskepynt, blant annet maaange gamle påskeegg i alle størrelser, så hun fant to som hun hadde lyst til å smake litt på… ;)

egg copyIMG_3821 copyIMG_3838 copyIMG_3844 copyIMG_3826 copyIMG_3828 copy
Her ligger hun rett ved kanten av trappa og koser seg… Hun blir like overrasket hver gang hun mister noe mellom sprinklene og ned trappa… ;)

Neste egg… :)
IMG_3847 copyIMG_3853 copyIMG_3855 copy

Til slutt tippet hun over på siden, men der lå jo Kongen også! Og den var jo minst like kjekk som de to påskeeggene! ;)IMG_3857 copyIMG_3859 copyIMG_3861 copy

Ha en fin onsdag og god tur til alle som


skal på treff i Marnardal i helgen!

 

7 kommentarer:

snorredimma sa...

Å, så fine beskrivende bilder av Dixie. Tenk at påske-egg kan være såå spennende...også et tomt ett!!

Marianne sa...

Tomme påskeegg er snadder!! Det synes Mira også..og tomme doruller!! Kjempe fine bilder Tina!!

Inger`s blogg sa...

Fine bilder av fine, go`e Dixie.
Godt du er kommet over den værste eksamens tid.
Ha en fin tid fram over!

Nina og Bonnie sa...

Dixie minner meg mer og mer om Charlie. Sånn ligger han også når han stjeler noe for å rive det i stykker. De to skulle ha møtt hverandre en gang. Det hadde vært gøy!!!! :))

Gry og Millis blogg sa...

Tenker det luktet masse godterier av de gamle påskeeggene (som nok må suppleres med noen nye etter at Dixie har "tatt grep;o)

Flotte bilder Tina!

Jeg hadde gledet meg til å treffe dere igjen, så jeg håper ikke det blir så lenge til vi møtes neste gang:o)

Dixie sa...

Hehe, høres ut som Dixie ikke er den eneste som kunne funnet på noe sånt! ;) Selv om tomme påskeegg kanskje ikke er heeelt like kjekke som fulle, lukter de nok, som Gry sier, veldig godt - og da blir de kjekke uansett! :)

Berit: Dixie møtte jo noen av hundene som kommer til Marnardal på Biri, så hun hadde nok likt veldig godt å "vise dem" til Ville! ;) Dere får sikkert en kjempefin tur! Gleder meg til referat og bilder! :D

Nina: Charlie og Dixie høres veldig like ut, ja! De liker visst like godt å leke og finne på ting som dette, begge to! De hadde helt sikkert hatt det veeeldig gøy sammen! :)

Gry: Vi har maaange påskeegg igjen enda, og når Sebastian er i USA i påsken uansett, er det faktisk ikke sikker vi trenger flere! Vi har kjøpt nye noen ganger allerede, så kanskje det bare var greit at Dixie ødela et par! ;) Vi hadde gledet oss til å møte dere også! Dixie og Milli hadde det jo så gøy sammen på Biri! Håper det ikke blir altfor lenge til neste gang de får leke sammen! :)

Ragnhild B. sa...

Nydelige bilder av Dixie! Hun har sånt et godt uttrykk!