tirsdag 23. desember 2008

Lille julaften! :)

I morgen er det julaften, det gleder vi oss veldig til! Men heldigvis har vi denne dagen også, ellers hadde vi ikke akkurat blitt ferdige med det som må gjøres før jul...

I dag skal Marian og jeg gå tur med Tessy og Dixie, og etterpå blir det kakemannbaking. Så det skal bli en koselig dag både for oss og for dem... Ellers må vi pynte ferdig, handle mat, pakke inn presanger og dele dem ut til dem vi ikke er sammen med på julaften.

Som skrevet i forrige innlegg får Dixie julekalender hver dag, og hun sitter så fint og venter dersom vi sier at hun skal få "julekalender". Det ble etterlyst et bilde av dette, og til høyre ser dere altså resultatet... :)

GOD JUL alle sammen! :)
(I tilfelle jeg ikke får tid til å skrive mer før jul, men jeg skal selvfølgelig prøve...)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig med bildet av Dixie foran julekalenderen!!!

Ha en fin lille julaften, med kakebaking, tur og presangutkjøring:o)

Marianne sa...

Håper dere får en kjempe koselig dag Tina, dixie var kjempe skjønn der hun satt og ventet å godbiten sin. Mine hunder har ikke fått kalender i år, men jeg har kjøpt noen store gaver til de. De skal åpnes i kveld da vi ikke er hjemme med hundene i morgen (dakars...)

T :-) sa...

Så fint bilde av Dixie.
Kos dere i dag med alle juleforberedelsene og så ønsker jeg deg GOD JUL!

Luna sa...

Så artig med julekalender, det skal jammen Luna få neste år :D
Kos dere dagen før dagen :)

Anonym sa...

Så fint bilde av deg Dixie, synes du har vokst siden sist, nå er vi snart like gamle du og Jeg;-)
Du er heldig som har fått julekalender, det har ikke jeg, tror ikke min mor og far tenkte sååå langt.
Jeg skal bjeffe meg til en neste år.
Håper vi treffes i romjula, så vi kan leke.

Dixie sa...

Dixie er veldig glad i julekalenderen sin, men nå er den jo nesten tom... Vi har kjøpt julesokk og presanger til henne også, men hun kan nok ikke få alt i sokken på en gang, så hun har noe å glede seg til etter jul også!

Til Ville: Ikke gi opp før du får en kalender, det kan nok være lurt å bjeffe, ja, for til slutt orker de ikke mer og da får du nok en! Hilsen Dixie

Nøve sa...

Du må bare kjøpe flere julekalendere,tror jeg ;o) Ho kommer til å lure fælt 1.dag! De blir sikkert solgt for halv pris i romjula, så løp og kjøp Tina!

Håper dere har hatt en fin dag! Måtte bare innom for å si GOD JUL til dere, og takk for julehilsen i gjesteboka

Dixie sa...

Ja, men vi kjøpte den siste kalenderen de hadde igjen i butikken, så det kan bli vanskelig å få tak i flere... :) Men hun har fått julesokk med masse godbiter og sånt i som hun skal få litt og litt :) Hun har forresten allerede ødelagt en leke hun fikk i sokken i dag...

Dessuten har hun jo snart bursdag, så da skal det nok bli enda mer og få... :)