fredag 26. desember 2008

Mine julegaver... :)

Siden dette egentlig er MIN (Dixies) blogg, tenkte jeg at det var på tide at jeg skrev et lite innlegg selv... :) Siden det jo nettopp har vært julaften, kunne det jo være at noen var interessert i å se hva jeg fikk til jul! :) Uansett om det er noen som ikke er interessert, legger jeg ut noen bilder her:


Denne leken fikk jeg av Tessy. Den piper hvis jeg tygger på den! :)
Tusen takk, Tessy!


Denne fisken kunne pipe før jeg ødela den... :(
Jeg fikk den av Sebastian, og den piper faktisk litt fortsatt hvis jeg bare greier å tette hullet!


Her er en julesokk jeg fikk av Ann-Karin, en av Tinas venner. Hun har flyttet til Canada der hun skal bo i to år, så denne julesokken kommer faktisk helt derfra! :)


Dog Spinny! En hjernetrimsleke fra mor og far... :) Den er ganske plagsom for godbitene ligger så godt gjemt... Men hvis jeg bare står på den og tar den med meg rundt omkring og biter litt på den, så pleier jeg å få tak i dem til slutt!


Tina ga meg en Kong Wubba, som visst kan flyte i vannet! :) Vi gikk til Vannassen for å leke litt med den i går, men vannet var så fullt av fugler at vi gikk i hundegården i stedet... :)Og så fikk jeg selvfølgelig litt godt også! Beinet til høyre er fra Ann-Karin, og den andre fra Tessy... Namnam...Her er et pipebein jeg fikk i julesokken på julaftens morgen, sammen med mye forskjellig godt. Det varte ikke lenge før det var tre hull i snømannen! Ett i hatten, ett i pakken og ett helt nede til høyre på snømannen... :) Men den er kjekk likevel...

Nå skal vi ha familieselskap, det begynte egentlig klokka 4, men alle har ikke kommet ennå... Og da kommer selvfølgelig også TESSY!!!!! :)

9 kommentarer:

Caroline sa...

Aaw, masse kjekt Dixie fikk da :D Leker er alltid moro, ødlagt eller ei ;P Kose dere videre i julen! :D

Anonym sa...

Hei Dixie

Så utrolig mange kule leker du har fått til jul, også har du snart bursdag attpåtil..... Jeg tror du snart må ønske deg ditt eget lekerom:o)

Ha en fortsatt fin jul.

Klem fra Milli

Anonym sa...

Å, så mange pakker du fikk da! Jeg er rent misunnelig.. ;)
hilsen Luna

Nøve sa...

Å det var mye fint!!!
Du har nok vært innmari snill,Dixie :O)
Turte du å si noe til nissen,da?

Anonym sa...

Oh, så mye fint du fikk,Dixie.Jeg fikk ingen leker,jeg. Bare kjeks og et kjempestort bein. Du er bare kjempeheldig. Jeg ønsker meg leker til bursdagen min. Det er helt sikkert. Kanskje du kan tipse mammaen min. En sånn spinner har jeg fra før. Det fikser jeg lett og derfor er den ikke mye i bruk.Bare tren litt, du, så går det lett.

Dixie sa...

Ja, jeg syntes selv også at jeg fikk ganske mange leker, men det er litt synd at verken snømannen eller fisken piper lenger... :(
Et lekerom kunne nok vært praktisk, det kan jeg ønske meg til bursdagen eller neste jul! :)

Hvordan kan du skjønne den spinneren, Charlie? Den er jo HELT umulig! Jeg bare drar i den og står på den også finner jeg godbitene til slutt... Fra før har jeg en Dog Smart, og den får jeg til som ingenting. Det må vel bety at jeg er smart!? :)

Jeg visste ikke om nissen før det var for sent å sende brev til ham, så det var litt synd... Ellers hadde jeg helt sikkert gjort det! :)

Nina og Bonnie sa...

Dixie,da. Du bare bruker snuta og dytter den rundt. Lett som bare det. Prøv igjen. :)

Dixie sa...

Ja, men det er så vanskelig!!! Hvordan kan du få det til og ikke jeg! Jaja, vi får skylde på at du er noen timer eldre enn meg... :) Jeg skal nok få det til, bare vent og se!

Anonym sa...

Jeg har en sånn gul ball med hull i. Godteriet kommer lett ut når jeg legger den i stolen min med hullet ned, har jeg finni ut. Og hvis jeg ikke får ut den siste lille biten, går jeg bare til mamma'n og dytter ballen i fanget hennes ;o) (må mase litt iblant, men det går som regel bra)