mandag 30. mars 2009

På Hellestø med Berit og Ville

I går var mor, far, jeg og Dixie på Hellestø sammen med Berit og Ville. Det var kjempefint vær og masse sol, så parkeringsplassen var ganske full. Men vi fant faktisk en parkering nesten med en gang! :)

Gøy på stranden

På stranda var det også mange mennesker og hunder. Det var nok mange som benyttet siste søndag uten båndtvang i et så fint vær! Berit og Ville kom en halvtime etter oss, så Dixie fikk springe en del og hilse på mange forskjellige hunder før Ville endelig kom…

Dixie graver

De la ikke merke til hverandre på lang avstand, men da Berit og Ville nærmet seg oss sprang Ville i full fart bort til Dixie, og Dixie ble selvfølgelig veldig glad for å se henne! De sprang og lekte en lang stund, hele tiden med hverandre, men også med noen andre hunder innimellom, blant annet en afghansk myndevalp med lange tynne bein, som sprang veldig raskt!

Fransk mynde

Både Dixie og Ville virket som om de koste seg veldig på stranda, og de sprang, lekte og badet etter tur. De kom innom oss også av og til, og Berit hadde laget levergodbiter (med oppskrift fra Gry) som også Dixie likte VELDIG godt! De var visst til og med bedre enn pølser! Så i dag skal vi kjøpe lever og lage slike godbiter vi også! :)

På stranden1

Vi gikk bortover langs stranda, og helt bort til enden av den før vi gikk opp i haugene av sand og gress på tilbaketuren. Her var det helt annerledes enn på stranda, for på stranda var det jo helt flatt og bare masse sand, mens det på baksiden var store hauger med sand, gress og små busker, så det var mye mer uoversiktlig her. Men det likte visst Ville og Dixie! De sprang opp og ned i haugene, og kom ofte tilbake fra helt andre retninger enn der vi trodde de var… :)

Dixie, Ville og en til

Etter en stund nærmet vi oss parkeringsplassen igjen, men det var så fint og varmt vær, spesielt bak de store sandhaugene som stoppet vinden fra havet, så vi fant et sted der vi satte oss ned.

To gode venner

Dixie og Ville var visst helt utslitt nå, men likevel klarte de ikke å roe seg. Begge la seg litt ned innimellom, men da kom den andre og fikk den med på leken igjen med en gang… Mot slutten virket det som om de begynte å bli litt småirriterte på hverandre fordi de begge egentlig var så utslitt, så da Dixie ble nødt til å ligge under Ville når de lekte (noe hun vanligvis ikke liker så veldig godt, og i hvert fall ikke nå som hun var så utslitt at hun ikke greide å komme seg løs) så det rett og slett ut som de ble litt sinte på hverandre! Uheldigvis kom sannsynligvis en av Villes tenner borti snuten til Dixie, så hun begynte faktisk å blø!

Men vi tørket det vekk, og etterpå var alt helt i orden igjen, og Ville og Dixie lekte videre helt til vi kom til bilene der vi startet på hjemturen… Etter dette sov Dixie hele dagen, og hun virker faktisk litt trøtt ennå… :)

11 kommentarer:

Gry sa...

Det hørtes ut som en flott tur!!! Så gøy for Ville og Dixie at de leker sammen såpass ofte. Jeg er glad for at leverbitene falt i smak:o)

Dixie og Ville er bare så utrolig vakre synes jeg.

Milli har forresten vært helt utslitt etter kurset, hun har sovet i nesten hele dag også, så de blir trøtte, de fine jentene våre:o)

T :-) sa...

Så morsomt det ser ut til at Dixie og Ville har det :-)
Mange flotte bilder.

Nina og Bonnie sa...

Skal si de fikk blåst ut energi. Det har de godt av. Men dere er så flinke til å møte ander hunder med Dixie,så hun får gjort det ganske ofte. Da sover de så godt etterpå.

Masse fine bilder du har tatt, Tina. Har du brukt noen av de fine filterne du fikk? Prøvde å se om de var brukt her.

Nøve sa...

For noen fantastisk vakre strandløver! Jeg vil tro andre stopper opp og måper beundrende når de ser to slike prakteksemplarer.

Det kan nok være lurt å gå inn og stoppe leken etter ei stund. De blir slitne, og da tror jeg det er godt for dem at noen bestemmer at nok er nok. Det har vi tydelig erfart med Nalle og Kango. De ble liksom letta når vi tok på dem bånd etter ei stund, da slapp de å være sistemann til å gi seg.

Anne-Liss sa...

Så koselig å se hvor gode venner Dixie og Ville er.
Flotte bilder Tina !!

Ville sa...

Du har fått med deg det meste Tina og tatt så fine bilder, at jeg tror jeg dropper å skrive om turen.

De leverer godbitene er jo så gode at jeg følte meg som mammaen til søte Dixie en stund;)

Takk for tipset, Nøve. jeg har tenkt litt på hvordan vi skal bryte inn når de går fra å være søte venninner til trollunger:) (som du sier ingen vil gi seg)

Når vi møtes så er vi i sammen en stund Så time out er ingen dum ide.
Ville er jo vant med å leke, men i mye kortere intervaller, da det er hunder vi møter på veien, litt lek, så går vi videre.
Så med Dixie og Ville kreves det litt ny tenking.

Dixie sa...

Nå er leveren kokt og stekt, så da skal vi bare skjære den opp i biter! :) Så blir nok Dixie fornøyd...

Jeg har ikke brukt filtrene på noen av disse bildene, tror jeg, men jeg hadde med noen på stranda! :)

Det hørtes ut som et godt tips, Nøve! Vi får prøve på det neste gang... :)

Marianne sa...

Mange flotte bilder fra en koselig tur..tror jeg må ta en tur til en av disse strendene dine når vi skal oppover Tina....Er alltid så misunnelig på deg for alle de flotte plassene dere kan dra til.....

Dixie sa...

Jeg synes også det er veldig kjekt å gå på strendene, for det er det så oversiktelig og så mange hunder å leke med!

Men det er synd at det er båndtvang fra i morgen (1. april) og helt til 1. november!!! Det hadde jo vært veldig kjekt å kunne gå der om sommeren også... :(

Ville sa...

:D ja nå blir nok Dixie fornøyd, det virket jo som hun likte lever veeeldig godt.
Jeg håpet jo at det var meg hun plutselig var blitt så glad i...;), men jeg tror heller det var leverbitene.

Vi får prøve Nøves tips neste gang Tina..

snorredimma sa...

Å, den turen så riktig så koselig ut! Kan tro dem koset seg, Dixie og Ville, der de fikk springe rundt i sanden ved vannet.

Og dem leverbitene...tror jeg må spørre om oppskriften på dem...Dimma syns nemlig ingenting smaker godt lenger, og da er det ikke lett å trene så lenge hun mister fokus heeele tiden.