mandag 16. mars 2009

Veeeldig lenge siden sist...

I det siste har det vært ganske travelt på skolen, med mange prøver, framføringer og innleveringer som skal være ferdige før påske. Derfor har jeg ikke hatt så mye tid til å skrive og kommentere i blogger på en stund, men jeg har prøvd å få lest de fleste innimellom...

i dag var planen at jeg skulle øve til nye prøve i morgen, men siden den ble utsatt til onsdag (heldigvis...) tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om hva som har skjedd hos oss i det siste, selv om det ikke egentlig er noe veldig spesielt...

Mobilbilder 011

Forrige innlegg var visst fra tirsdag, så jeg kan begynne med å fortelle om dagen etter, onsdag 11. mars. Dette var min bursdag og i tillegg var det veldig fint vær, så da fikk jeg lyst til å gjøre noe litt kjekt for Dixie også. Derfor gikk turen vår etter skolen til hundeområdet i Sørmarka der Dixie fikk springe løs og leke med hunder dersom det skulle komme noen forbi (jeg tror faktisk ikke det kom noen denne gangen...). Vi kunne ikke være der så lenge, for det ble mye snusing og somling på veien bort, og jeg hadde avtalt med far at vi skulle gå til jobben hans etterpå, og sitte på med ham hjem... :)

Torsdag fikk jeg bursdagspresangen min fra mor og far i posten - en pakke med 28 kamerafiltre!!! :) Vi hadde bestilt dem omtrent en uke før, så det passet fint at de kom så nær bursdagen! Jeg har faktisk ikke fått tid til å prøve alle filtrene skikkelig enda, men noen bilder har jeg jo fått tatt, og jeg har funnet ut at det er veldig mye forskjellig i den filterpakken! (Skal prøve å få lagt ut noen av bildene snart...)

Canon Ixus 870 IS 032

Men på lørdag var det på tide å gå tur med Tessy og Marian igjen. Vi gikk til Vaulenstranda, der vi slapp hundene løs en liten stund. De koste seg visst veldig og sprang og lekte i sanden som alltid. Det ble litt bading også på dem, selv om det ikke akkurat er så veldig varmt her enda... (Men det er ikke snø i hvert fall!)

Mor, far og Dixie var forresten også på Hellestøstranda på søndag, men denne turen vil jeg fortelle mer om senere. Det ble nemlig en ganske spesiell tur! :)

Canon Ixus 870 IS 042

10 kommentarer:

Marianne sa...

Så flott bursdagsgave du fikk da Tina. Spent på å se resultatet fra de!
Og enda mer spent på å høre om strand turen!

4-5 april kommer vi til stavanger Tina. Da er det agility konkurranser både på lørdag og søndag. Håper dere har tid til å treffes!

Anne-Liss sa...

Jeg får gratulere deg med bursdagen på etterskudd. GRATULERER !!!!!!
Trodde jeg hadde skrevet inn men har visst glemt det, SORRY.

Det blir spennende å se hva du får ut av de nye filtrene til kameraet, synes du er ganske flink til å ta bilder uansett jeg.

Ble veldig nysgjerrig på hva som skjedde på Hellestø, må følge med.
Kansje det hadde noe med dykkeren gjøre??

Dixie sa...

Vi reiser egentlig til hovden dfredag 3. april, Marianne, men kanskje jeg kan få oss til å reise på lørdagen sånn at vi får treffes litt først!? :) Det hadde vært kjekt å møtes i hvert fall! Men kommer dere til Orre i mai?

Det var vel mest den dykkeren på hellestø ja, men selvfølgelig også litt om turen og om hundene de møtte på stranden og litt sånt... :) Også noen bilder, da!

Anonym sa...

Så kjekke gave du fikk :) passer jo perfekt til deg. Du er jo blitt en sånn flink fotograf, desto flinkere en blir jo mer og bedre utstyr trengs...
Så nå kan vi glede oss til mange flere fine bilder på bloggen din Tina:)

Marianne sa...

Vi kommer nok til orre i mai også ja..tror jeg....

Nina og Bonnie sa...

Du er jo så flink til å ta bilder. Hva bruker en egentlig disse filterne til? Jeg har ikke en gang hørt om det.

Venter spent på bilder, jeg da.

Anonym sa...

GRATULERER MED DAGEN (veldig på etterskudd er jeg redd:o)

Så flott bursdagspresang! Jeg har lest om Hannes "stjernefilter", nå er jeg veldig spent på hva slags filtre som er i pakken din, og hvordan du bruker dem, også le jeg jo kjempenysgjerrig dykkeren....

Dixie sa...

Jeg hadde tenkt å forklare hva filtrene brukes til, Nina, men jeg fant ingen måte å si det på... :) Så jeg søkte litt på internett og fant denne siden med en ganske god beskrivelse: http://www.fototips.no/index.php?side=filter

Bilder kommer nok om ikke så altfor lenge, men de er nok ikke spesielt mye bedre enn uten filter - bare litt annerledes! :) (Kanskje blir de litt bedre når jeg finner ut mer av hvordan de skal brukes...) :)

Anonym sa...

Du er flink å ta bilder med og uten filter, Tina.
Det er alltid kjekt å se alle de fine bildene du tar.
Selv om jeg ikke kommenterer bildene så koser jeg meg når jeg ser Dixie i lek, potrett eller ut i naturen.

Så nå blir det en utfordring for oss andre å se om vi ser forskjell, på foto med eller uten filter.
Det blir spennende uansett å se de nye bildene.

snorredimma sa...

Ops, har visst gått glipp av at du har hatt bursdag. MEN - grattis på etterskudd, da!!
Blir spennende å se bildene dine med det filter-greiene.