søndag 28. desember 2008

Tessy, Tessy og enda mere Tessy! :)

I det siste har Dixie fått leke med Tessy hver eneste dag, og det virker som om hun har likt det veldig godt!

På andre juledag var det familieselskap hos oss, og da var selvfølgelig Tessy blant de inviterte. Vi holdt Tessy og Dixie på hver sin side av bordet mens vi spiste, men etter en stund tok Marian og jeg dem ut i hagen slik at de fikk leke... Far hadde ryddet opp i ledningene til lysene på buskene, så de snublet ikke i disse og de fleste hullene der de kunne springe ut på veien var tettet. De sprang og sprang og lekte og lekte, men til slutt ble det så kaldt at vi ble nødt til å gå inn igjen... Selv om de ikke fikk leke så kjempelenge, virket de egentlig ganske fornøyde. Tessy ble igjen med alle de andre, mens Marian og jeg tok med oss Dixie et annet sted i huset, slik at de i hvert fall skulle slippe å være i nærheten av hverandre. Hvis de ser hverandre greier de ALDRI å roe seg... :)

I går bestemte vi oss for å ta hundene med i en barnehage som ligger veldig nær oss, og som (heldigvis) ikke har noe forbudskilt mot hund... Det er litt lenger å gå for Marian og Tessy, så vi møttes rett ved barnehagen før vi gikk inn. Dixie har vært her før noen ganger, men da har hun vanligvis vært alene, så hun ble visst veldig glad da hun fikk ha med seg Tessy! :) De sprang rundt og rundt barnehagen, opp og ned på noen hauger, gjennom tunneller og hadde det kjempekjekt! Jeg og Marian prøvde også å gjemme oss av og til, men Tessy og Dixie fant oss med en gang... Etter omtrent en time i barnehagen var farten mye mindre, og det begynte å bli veldig kaldt på hendene og i beina, så vi bestemte oss for å gå hjem igjen... :)

Marian kom tilbake til oss om kvelden for å overnatte, uten Tessy denne gang... Men Dixie var veldig fornøyd med dette besøket også! Hun la seg på ryggen for at Marian skulle klappe henne på magen, hun krøyp oppi fotenden av senga til Marian når vi la oss, og hun kom oppi senga midt mellom madrassene om morgenen for å vekke oss, ca. 5 minutter før vi hadde tenkt å stå opp for å se litt julemorgen... :)

Men også i dag fikk Dixie leke med Tessy! Mor, far, Marian, Dixie og jeg kjørte innom for å hente Tessy før vi kjørte til en stor sandstrand uten båndtvang på denne tiden av året, men her var vi visst ikke alene... Det var MANGE folk og MANGE hunder, så de fikk hilse på ganske mange andre hunder også, selv om det var hverandre de var mest opptatt av... :) De sprang og de sprang både på land og i vannet, opp og ned på hauger og rundt omkring over alt! Det virket som om de koste seg veldig! :) Men også i dag var det veldig kaldt, så etter en god stund tok vi fatt på turen hjemover igjen. Dette var en ganske mye roligere biltur enn veien bort, da de helst ville hilse på hverandre med en gang... :)

Uansett virket det som de hadde det veldig kjekt alle tre dagene. Nå er i hvert fall Dixie helt utslitt, og har sovet nesten helt siden vi kom hjem... :) I kveld får vi besøk igjen (av folk uten hund denne gang). Det skal nok ikke være noe problem med Dixie, for det virker ikke som om hun har tenkt å bli så veldig våken på en stund, og hun skal nok få seg en liten tur til før besøket kommer... :)

(PS: Bilder kommer både fra barnehagen og fra stranden i dag, de er bare ikke lagt inn på dataen ennå... :) )

7 kommentarer:

Nøve sa...

Heldige hunder! Den perfekte juleferie, vil jeg tro!
Hold dere for all del friske og raske ;o)
Fortsatt god jul!

Anonym sa...

Dixie og Tessy må jo ha det kjempegøy! Jeg tror Milli er ørlite grann misunnelig:o)

Etter et besøk hos Nalle, der vi ofte overnatter, er Milli sliten i flere dager etterpå. Kanskje det er sånn med Dixie i dag også?

Anonym sa...

Så heldig Dixie er som kan leke så mye med Tessy. Og dere to på to bein er flinke som stadig ordner det sånn at de kan leke.

Dixie sa...

Dixie har sovet omtrent hele tiden etter turen på stranden, bortsett fra en liten halvtimes tur og en liten tur ut i hagen på sikkert to minutter... :)

Vi har hatt besøk, og Dixie har vært helt snill og rolig hele kvelden. Hun var til og med så heldig å få noen av dem til å klappe henne på magen! :)

Anonym sa...

Å, så kjekt det høres ut på standa med alle hundene, gleder oss til å se bilder :))

Dixie sa...

Ja, det var kjempekjekt på stranda, og bildene kommer! (Sikkert i morgen...) :)

Anonym sa...

Hei, noen minutter for tidlig men vil gratulere Dixie med dagen fra meg og Charlie. Ha en fin bursdag, Dixie.