onsdag 4. februar 2009

Det snør!

I dag da vi våknet oppdaget vi noe litt spesielt - det hadde snødd! :) Bakken var hvit, og snøen hang på alle trærne. Etter å ha vært på skolen gikk jeg og Dixie opp til hundegården der vi skulle møte Ville og Berit. Her har vi ikke vært på tre uker på grunn av Dixies løpetid, men nå er den over så vi kunne gå tilbake dit igjen...

På veien bort hadde vi ganske dårlig tid for vi hadde avtalt å møte dem der klokka 4, men siden klassen var på kino i siste time ble vi forsinket hjem og måtte forte oss opp til hundegården i full fart.

Men dette var ikke helt, for Dixie (som bare hadde vært ute en liten morgentur med far), syntes det var kjempekjekt med snø og stoppet for å snuse hele tiden. Heldigvis syntes hun også det var veldig gøy å løpe i full fart i snøen, så da hun i perioder gjorde dette, fulgte jeg etter for å komme fram så fort som mulig... :)

Etter en stund nærmet vi oss, og da kjente selvfølgelig Dixie seg igjen. Hun sprang nedover bakken mot den lille mot hundegården i full fart, og jeg måtte holde meg fast i hvert tre nedover for å unngå å skli...

I hundegården var det ganske mange hunder, og flere kom mens vi var der. Dixie lekte nok litt med de fleste hundene, men det var Ville som var aller kjekkest! De lekte sammen nesten hele tiden, bortsett fra en periode da en mellomstor, svart hund prøvde å hindre dem... Dette likte de ikke, og de ble begge nesten litt småsinte på denne hunden - de ville jo bare leke! :)

En stund senere kom mor også til hundegården rett fra jobb. Hun skulle hente meg og Dixie, slik at vi slapp å gå helt hjem igjen. Det er jo et stykke å gå, og i tillegg hadde jeg blitt veldig kald i beina etter å ha stått ute så lenge, så det passet fint at vi hadde avtalt det... :)

I ettermiddag var vi forresten på IKEA for å kjøpe noen småting. Og mens vi var der fant jeg ut at vi kunne jo ikke gå hjem igjen uten å ha kjøpt noe til Dixie! :) Hun har ødelagt og mistet så mange av kosedyrene sine, at det måtte nesten bli et nytt kosedyr:

Dixies elefant...

12 kommentarer:

Hanne sa...

Kjempegøy at dere har fått snø - lappiser elsker jo "det hvite element"!!

..også så kul "ollifant" Dixie har fått - en sånn vil Bienna også gjerne ha!

Anonym sa...

Her har det også snødd! :) Luna er storfornøyd.
Jeg misunner dere sånn den der hundegården altså..!
Sånn elefant har Thomas også.. ;)

Nina og Bonnie sa...

Vi har fått mere snø,vi også. Har vært ute å måket nå. Nå får endelig Dixie også leke i snøen. Får håpe den ligger litt da.

Fin leke Dixie har fått. Charlie hadde tatt livet av den kjapt. Sånne stoffleker har jeg måttet slutte å kjøpe. Han tar livet av dem med en gang.

Anonym sa...

Det skal bli moro å høre hvor lenge Dixie har den :o)

Du har fått deg fin trim idag du,da. Det er jo så moro for hundene å komme sammen!

Dixie sa...

Dixie også ødelegger stofflekene sine med en gang, og elefanten er det faktisk hull i allerede... :)

Hun gleder seg nok til få være mer ute i snøen i dag, ja! :)

Anonym sa...

Det høres så herlig ut med den hundegården! Det er jo en genial løsning!

Kjempefin leke Tina. Det synes nok Dixie også, siden hun har smakt hull på den allerede:o)

Håper snøen får ligge litt hos dere:o)

Marianne sa...

Vi har også fått masse ny snø i dag, det er jo kjempe gøy for hundene. Hørtes ut som Dixie hadde fått kost seg masse iallefall.
Typiskt det at den gnager hull på stofflekene sine med en gang..men det er jo det gøysete i hele verden, så da får vi ofre noen kroner på det av og til...Blir spennende å høre hvor mange dager det går før den må flyttes til søppeldunken..hehe

Dixie sa...

Hehe, det tar nok ikke så lenge før den er helt ødelagt, nei... :) Men Dixie synes også det er veldig gøy å dra ut alt som er inni sånne leker, og så kan vi stappe det inni igjen for henne sånn at hun kan dra det ut igjen... :) Sånn var det i hvert fall med "Mosen", men den er nå borte vekk! :)

Anonym sa...

Etter turen i hundegården i går var Ville mer sliten enn normalt. Det var jo non stop leking i l l/2 time. Hun gikk å la seg under et bord (noe hun aldri gjør) for å vise at hun ønsket ro. Det varte en halv time så var det noe som fanget oppmerksomheten hennes og hun kom frem skjulestedet sitt.

Det er masse morsomme leker på ikea til hundene.
Europris har også en del hunde tøyleker m/lyd, de er ikke så søte som elefanten til Dixie, men de tåler en del før dt går hull på dem.
Det virker som lappene bare må ha tøyleker. Ville leker med dem vær dag.
Hun er morsom når det ringer på døren, da springer hun å finner en tøy leke og har den i munnen når hun hilser
Kanskje vi også kommer på mandagstreningen på Åsen, det er jo kjekt å trene sammen

Dixie sa...

Dixie bruker anden hun fikk av dere også nesten hver kveld! :) Den ligger oppe på rommet mitt der Dixie også sover, så når vi kommer opp dit om kvelden, ligger hun ofte og tygger litt på den før hun sovner! :)

Kjekt hvis dere også kommer på treningene på Åsen, så blir det av og til noe annet enn leking på dem også! :)

Anonym sa...

Akuratt, de har veldig godt av å være sammen uten å leke, de er jo over året begge to, og bør jo lære seg å være damer, iallefall litt.

Regner med at vi kommer, for jeg har fri, det eneste er at Ville skal vaksineres den dagen, og jeg vet ikke hvor aktiv hun kan være.

Anonym sa...

Jeg så en ny side som du har kalt Dixies venner, så koselig med bilder av dem, deriblandt Ville.
Det var tøft bilde av Tessy.
Ikke meningen å være anonym, jeg er ikke helt stødig på det med blogg.
Berit.