torsdag 5. februar 2009

I snøen!!! :)

Endelig har vi fått snø her også! Det er ikke så mye, og det er veldig vått, men det er i hvert fall snø! :) Faktisk melder de snø hver dag framover også, så vi får håpe det holder seg en stund...Dixie i snøenUheldigvis er jeg blitt veldig forkjølet, og far også var litt syk, så vi var hjemme begge to i dag... Dette var nok Dixie fornøyd med, for da slapp hun jo å være i buret! :) Men det gjorde jo også at jeg ikke fikk gått noen lang tur med henne, jeg var bare litt i hagen midt på dagen... Likevel fikk hun gå på tur, med både mor, far og Sebastian hver sin gang! Men de hadde jo ikke med kamera, så det ble ikke noen snøbilder fra disse turene...

Dixie i hagenMen jeg tok noen bilder i hagen da vi var ute. Desverre ble de fleste uskarpe og ikke særlig bra, men jeg legger i hvert fall ut noen få av dem...

I full fart

I morgen reiser mor, jeg og Dixie til Tau for å besøke "Øy" (som vi kaller henne - egentlig heter hun Marit!). Det er her vi har vært et par ganger tidligere med Dixie, og det er mange koselige steder å gå tur! Vi skal nok få tatt en del bilder der, ja! De melder faktisk litt snø også... :) (Men mest sludd... )

13 kommentarer:

Nøve sa...

Fine, fine Dixie.
Gleder meg til å treffe henne (og deg) en dag.
God bedring, da Tina! Vi skal tenke på dere på søndag ;o)

Marianne sa...

Ja det er litt trist at du og Dixie ikke kommer å treffet, men det blir nok flere treff tenker jeg, så får vi prøve å ha noen litt nærmere vestlandet også, s¨blir det ikke så langt for dere å kjøre... Men vi treffes nok i løpet av våren uansett, for vi skal nok til stavanger å gå vinterstevnet, ihvertfall visst Ask blir helt frisk igjen nå..

Anonym sa...

Så fine bilder Tina:o)

Vi gleder oss til å treffe dere til sommeren!

Du må ha riktig god bedring og god tur til "Øy".

Anonym sa...

Ja, dixie er virkelig vakker..!
God bedring..! og kos dere hos Øy ;)

Dixie sa...

Ja, det hadde vært sååå kjekt å komme på treffet! :) Håper det blir flere etter hvert! Gleder oss til sommeren i hvert fall! :)

Hvilket stevne er det, Marianne? Er det det på SBKs bane i april? Eller på Orre i mai? Håper Ask blir helt frisk til da! Vi kommer helt sikkert og ser på dere... :)

Anonym sa...

Det var riktig så fine bilder du fikk tatt av Dixie, selv av du var syk.
Du fikk jammen meg rett, nå snør det igjen.
Ville er allerede ute på terrassen og koser seg i snøen, hun får være der så lenge hun ikke bjeffer. Bjeffer hun så er det inn, time out. Føler at det begynner å hjelpe, hun tier nå, fordi hun liker snøen, he he, hu vet hun må inn dersom hun bjeffer.
Håper du er frisk igjen i dag, så Dixie og du kan leke dere i snøen.

Dixie sa...

Så kjekt for Ville å være ute i snøen! :) Det var en smart måte for å få henne til å slutte å bjeffe!

I dag er jeg på skolen igjen og må bare se på at det snør ute... Jeg skal nok være mer ute med Dixie senere i dag, ja, og i hvert fall på Tau i helga! :)

Marianne sa...

Jeg regner med å gå agility både på sbk og orre...er så koseligt på stevnene i stavanger synes jeg...

Dixie sa...

Jippi! Da kommer vi og ser på dere begge gangene, vi! (Regner jeg med...) :) Jeg synes også de stevnene er veldig koselige! :) (Men jeg har jo ikke vært på noen andre heller, da...)

snorredimma sa...

Kjedelig med forkjølelse...og god bedring til deg! Ser ut til at Dixie er like glad i snø'n som Snorre og Dimma:))

Anonym sa...

Det hva kjekt å høre at du er bedre:)
Da må du og Dixie ha en riktig fin helg på Tau, så får vi kryss fingrene og håpe på knallvær, snø og sol ;)

Anne-Liss sa...

Synes bildene var ganske fine. Tenker Dixie liker seg i snøen. Du må ha god bedring og en fin helg hos "Øy".

Berit sa...

Så flotte bilder ! Kango har aldri sett havet, bare elva og fjellvann.Vi får se til sommeren..