tirsdag 17. februar 2009

En stooor tabbe...

I dag fant jeg ut at jeg hadde gjort en veldig stor tabbe i går. Det er kanskje noen som har lagt merke til at alle bildene i bloggen (etter at jeg begynte med store bilder) er vekk? Det kommer nok dessverre av at jeg greide å slette alle disse bildene på Picasa fordi jeg syntes det var unødvendig med dobbelt sett av alle bildene... Dermed slettet jeg alle bildene med skygge bak, for jeg tenkte det var kjekkere å beholde de vanlige bildene.

Men det burde jeg visst ikke ha gjort, for de måtte tydeligvis ligge der for å kunne sees i bloggen... :( Så nå er alle bildene borte vekk! Jaja... Men det går fortsatt an å trykke på linkene som ligger der bildene skulle ha vært, så kommer det opp et nytt vindu med bildet som egentlig finnes der... :)

Fra nå av synes jeg i hvert fall ikke det er unødvendig med dobbelt sett av bildene som ligger i bloggen på Picasa!!! Og jeg skal ALDRI finne på å slette noen av disse settene om igjen... :)

13 kommentarer:

Gry og Millis blogg sa...

Uff da Tina, det var trist. Men, men da har både du (og vi:o) lært noe til en annen gang:o))

Nøve sa...

Ergelig!
Jeg dreiv også å surra med de bildene, til jeg oppdaga at det sto advarsel når jeg sletta dem.
Men nå når vi bruker Writer, går det ikke gjennom Picasa, vel??
Det må jeg jammen sjekke.

Vi lærer så lenge vi lever :o)

Nina og Bonnie sa...

Oj, kjipt. Men da lærte vi noe også. Jeg har mine bilder liggende på DVD også. For sikkerhets skyld.

Dixie sa...

Bildene har vi jo på PCen ennå, så vi har heldigvis ikke mistet dem... :)

Men det var et album med Live Writer i Picasa, og der lå alle bildene jeg hadde lagt ut etter at jeg begynte med store bilder, så det virker som det går gjennom Picasa det også... (Men jeg vet jo egentlig ikke, da.)
Det var her jeg slettet de doble bildene, som altså også forsvant fra bloggen... :(

Jaja... Da vet jeg at jeg ikke skal gjøre det mer i hvert fall! :)

Anonym sa...

Uff, ja - noen ganger rydder jeg litt for godt. Og gjør slike tabber som deg. Picasa bl bl.a tønt for ikke så lenge siden :-( Jeg har mange av bildene 3-4-5 steder og burde absolutt ryddet opp i dem...

Anonym sa...

Uff da Tina, det var jo triste greier, synes det høres vel komplisert ut dette med blogg og bilder.
Håper du klarer å ordne det på en eller annen måte.

Dixie sa...

Jeg vet jo hvordan jeg IKKE skal gjøre nå da, så fra nå skal jeg ikke røre bloggbildene i Picasa, de skal bare få være der... :)

Vet ikke om jeg får lagt inn alle bildene igjen i bloggen, i hvert fall med det første. Men det går fortsatt an å se bildene ved å trykke på linkene som står der bildene egentlig skulle ha vært... :)

Anonym sa...

trasige greier, skjønner at man må være forsiktig her ja..! Skjønner ikke heeelt - gjelder det alle bilder som man har lagt inn i bloggen etter store bilde, i picasa..? Det er ikke en egen mappe eller noe sånt..? (ja, jeg er litt "grønn" på data... ;)

Anonym sa...

Det var da enda bra at bildene ligger der, et sted.

Jeg har også lyst å lage en hjemmeside og en blogg, foreløbig har det vært nok for meg å våge å legge inn en kommentar i ny og ne.

Så får jeg håpe at jeg får det til når jeg bestemmer meg.
Picasa og Writer er gresk for meg, skrekk og gru, jeg synes dere er goe som får det til.

Marianne sa...

Så bra du sa ifra til oss da Tina. Har sett den mappa på picasa jeg og, og hadde faktisk tenkt å slette den, hadde bare ikke hatt tiod enda... sa takk for det!

snorredimma sa...

Hmm - nå skjønner ikke jeg helt. Jeg har slette picasa fra maskinen min for jeg syns det var unødvendig å ha både picasa og windows live gallery. Ikke merka noen på bloggen..tror jeg..De store bildene syns jo dem på meg - dem som er i live writer, da..

Dixie sa...

Marte: Det er en egen mappe i Picasa som heter Live Writer, og det var her alle bildene lå dobbelt så jeg slettet det ene settet... :P

Det hadde vært veldig kjekt med en hjemmeside og en blogg om Ville, Berit! Håper du bestemmer deg for å lage det snart... :)

Du var heldig som ikke fikk tid til å slette mappen, Marianne! Det hadde vært dumt hvis alle de fine bildene du har tatt forsvant... :)

Snorredimma: Mappa ligger i Picasa nettalbum (www.picasa.com), jeg har heller ikke Picasa installert på dataen. :) Så derfor ligger nok bildene dine trygt i bloggen ennå! :)

Marianne sa...

Visst du har lagret bildene i windows live gallery, så ligger de der.Jeg har bare lagret på picasa, og derfor forsvinner bildene.