mandag 11. mai 2009

Biri!!! :)

Nå har vi endelig bestemt oss for å reise til Biri i forbindelse med lapphundutstillingen i august! Vi bestilte hytte i dag, på Furuodden camping, fra fredag 7. august til søndag 9. august, så nå er vi helt klar! :) Vi reiser til Hovden sannsynligvis torsdag ettermiddag, og overnatter der før vi kjører videre til Biri på fredagen. Det samme gjør vi på vei hjem igjen også... :)

Så nå gleder vi oss veldig! Tror nok vi kommer til å melde Dixie på utstillingen også, så vi får trene en del på det vi trenger i sommer, før vi reiser... Vi har aldri vært på ustilling før... :)

Det skal bli kjekt å endelig få treffe så mange av disse bloggfolkene! Er det mange som skal dit? Hvem er det som eventuelt ikke skal? Men vi gleder oss uansett til å møte de som kommer, så får vi nok truffet de andre en annen gang... :)

image
Her er et bilde jeg fant fra Furuodden på internett. Er det riktig sted?

15 kommentarer:

Christian og hundene sa...

Jeg har aldri vært på Biri før, så jeg vet ikke hvordan Furuodden ser ut...

Men vi kommer:-)
Antagelig alle 3;-)

Christian og hundene sa...

Sjekk tidspunktet på min og hannes kommentar da! Hehe...

Dixie sa...

Så dumt at dere ikke komme, Hanne, men kanskje neste år!? ;) Det blir kjekt å møte dere, Christian og Toivo, men hvem er den tredje?? :)

Inger`s blogg sa...

Hei Tina, så koslig dere kommer på Biri utst. Helt riktig valg av camp. plass, det er en god plass og ligger så fint ved Mjøsa og det er der de fleste lapphund folka holdet til. Vi kommer antakelig fra ons. tors.og blir over helgen, da vi har bobil og trives godt på Furuodden camp., fine plasser å gå med hund rundt der også.
Du kan trygt melde Dexie på utstill. anbefaler da som unghund, hun vil da være 19 månder, som Chicko, han stilte første gang på Biri i 2008.
Det er langt for dere, men hjelper litt om dere kan overnatte på Hovden.

Dixie sa...

Gleder oss til å møte dere også, Inger og Chicko! Vi har jo møtt Chicko før, da han var ca. 1 måned, så det skal bli gøy å se ham igjen nå! :)

Gry og Millis blogg sa...

Tina! Dette var kjempegøy!! Vi gleder oss stort til å møte Dixie og menneskene hennes:o) Klart dere må stille ut Dixie! Vi stilte ut Milli for første gang på Biri i fjor, og fikk masse god hjelp av ringsekretæren, det er bare å si fra til han/henne at dere må veiledes litt. Bare hyggelige mennesker og ikke noe prestasjonsangst. Nøve har litt peiling på hvilken campingplass vi skal være på (hun er liksom litt reiseleder for bloggegjengen), men jeg synes at Furuodden høres kjent ut. Hva sier du Nøve, når du leser dette?

Som sagt Tina, Milli og jeg gleder oss veldig til å treffe dere!!!!

Christian og hundene sa...

Den tredje skal jeg skrive om sent i neste uke:-) Med bilder:-)

Gry og Millis blogg sa...

Christian: Kan du slutte å være så fryktelig mystisk??? Først var det Toivo med dame, og nå dette???? ;o)

Dixie sa...

Gry: Det var Nøve som fortalte om Furuodden, så jeg forstod det som om det var der hun også hadde bestilt hytter... :) Men uansett treffes vi jo på utstillingen!

Christian: Må vi virkelig vente i over en uke for å få vite hvem den tredje er!? Dette blir altfor spennende! :)

Luna sa...

Så gøy Tina, vi skal også til Biri og bo på hytte på furuodden! :) Gleder oss masse til å treffe dere :)
Spennende Christian.... :)

Christian og hundene sa...

Hehe... Spørs om jeg klarer å holde meg, må nok skrive i bloggen om det allerede i morgo:-)

Ville sa...

Så kjekt dt høres ut å få treffe blogg gjengen;o)
Blir nok ikke noe Biri på oss...gleder meg til å høre hvordan det er på en slik stor samling som det sikkert er på Biri:o)))

Nøve sa...

Jovisst skal vi til Furuodden hele gjengen omtrent! Så synd ikke Ville kan, men det blir iallefall innmari moro og endelig treffe Dixie m.fam :o)))

Christian da...hva er det den gutten driver med,mon tro??

Dixie sa...

Så kjekt med enda flere som kommer! :) Både Marte (med fam) og Nøve og Nalle! Dette blir kjekt! :)

Synd dere ikke også kan komme, Berit! :(

Marianne sa...

Det kan nok hende vi også kommer..vi er bare så utrolig dårlige på å planlegge...må liksom ta ting å sparket vi..hehe....

Men har veldig lyst...kanskje min "tredje" også er kommet da......