torsdag 14. mai 2009

I Sørmarka med Ville…

I går ettermiddag hadde vi avtalt å møte Berit og Ville i Sørmarka. Endelig var Ville ferdig med løpetiden sin, så nå de kunne få leke sammen igjen – det var veldig lenge siden sist! :)

Vi møttes ved den nærmeste parkeringsplassen, og gikk bort til hundeområdet med Ville og Dixie i bånd. De var begge veldig klare til å begynne å leke allerede lenge før vi hadde kommet bort, så det var ikke så lett å komme seg til området med bånd på! (Selv om det ikke tomer enn omtrent 2-3 minutter…)

Veeeldig gøy!

Men da vi slapp dem fri var det leking og springing med en eneste gang! Det så ut som de hadde det veeeldig kjekt sammen, kanskje til og med enda kjekkere enn før, for de bare lekte og var glade og fornøyde hele tiden. Det kom også to kinesiske nakenhunder (en med pels og en uten) som var der ganske lenge, pluss noen andre innimellom, men Ville og Dixie måtte være med hverandre absolutt heeele tiden! :)

Ny venn!

Vi hadde med oss en liten plastskål til vann, men etter å ha fylt den én gang, og hundene hadde drukket litt, tok Ville den med seg avgårde, og etter en liten stund la hun seg ned og koste seg med den! :) Dermed var det ikke helt enkelt å ha vann i den etterpå… ;) Men i stedet ble den brukt til leke, og Ville og Dixie sprang rundt med den hver sin gang!

Ville med plastikkboks

Det var kjempefint og varmt vær denne dagen, til og med om kvelden, så vi ble værende i Sørmarka et par timer før vi gikk tilbake til bilene og kjørte hjemover igjen. Da hadde vi med oss en veeeldig utslitt (og skitten) hund i bilen! :)

Ville
Fiiine Ville! :)

 Dixie med laaang tunge
Se så lang tunge!

 En til ny venn
En av Ville og Dixies nye venner… :)

 Leking er gøy!
Leking må visst være det kjekkeste som finnes!

  PlastikkbokskampDixie foran med plastskålen, og Ville etter…

 Ville2
Her kommer Ville! :)

I morgen er det meldt veldig, veldig fint vær her igjen. Sol hele dagen, og opptil 17 grader! Så da håper vi det stemmer også! :) God helg!

6 kommentarer:

Nøve sa...

Det var glade hunder,det :o)))

Skikkelig raring, den nakne nakenhunden!

Anne-Liss sa...

Endelig var de sammen igjen !!
De storkoser seg virkelig sammen de to, koselige bilder og selvfølgelig flotte hunder ;-)
God helg !!

T :-) sa...

Så mange flotte bilder. Kjempelang tunge på det ene. Rart tunga får plass i munnen ;-)

Det ser ut til at Ville og Dixie har det kjempeartig. Så heldige de er som ofte får leke sammen.

Ønsker deg en feiende flott 17. mai.

Gry Viola og Roxie sa...

Så fine bilder av Dixie og Ville!! Så kjekt at de kan treffes å leke sammen. Skulle ønske vi hadde et sånn område i nærheten hvor hundene kulle løpe fritt. Roxie må nok nøye seg med hagen, det kommer noen hunder forbi som blir med inn i hagen å leker. Ikke noe er som å se hundene når de løper fritt!!
Ha en fin 17 mai feiring!!!

Gry og Millis blogg sa...

Fy filler'n så mange ganger jeg har skrevet at jeg er litt misunnelig på "Hundeområdet" deres Tina, men jeg tenker det samme hver gang du skriver derfra, det er jo bare gull verdt!! Så flotte bilder av vakre hunder. Ville minner meg veldig om Milli, men jeg tror faktisk at Milli og Dixie kan nå langt i en evt. konkurranse om laaaaaaaaaaaang tunge;o) Sier som Tove, rart de får plass til den i munnen sin.

Ha en fin helg og en fin 17. mai, vi gleder oss så til å treffe dere på Biri:o)

Dixie sa...

Ja, Dixie og Ville virket veldig glade for å endelig få leke sammen igjen! :) Nakenhunden (spesielt den uten pels) VAR rar! Den lignet nesten litt på en hest bare myyye, myyye mindre! :)

Så Milli har også laaang tunge!? Jeg skjønner heller ikke hvordan de får plass til den i munnen! :) Gleder oss veldig til å møte dere også på Biri! :)

God helg og god 17. mai! :)