søndag 10. mai 2009

Lapphundtreff… :)

I dag var det lapphundtreff her i Stavanger igjen. Som sist gang møttes vi på hundeområdet i Sørmarka, men denne gangen gikk vi hver for oss til området der vi kunne slippe dem løs, så vi slapp å gå med alle hundene i bånd samtidig… :)

Mor, jeg og Dixie var på plass først. Vi har nemlig funnet en parkeringsplass veldig nær oss, og som ligger rett ved siden av dette hundeområdet, så vi slapp å gå særlig langt… Mens de andre sikkert parkerte der vi møttes forrige gang.

Prixie
Dixie venter på at de andre skal komme…

I begynnelsen, før de andre kom, lekte Dixie litt med to border collier, og noen andre hunder, men etter en liten stund så vi en brun finsk lapphund komme gående, sammen med eierne sine.

Denne hadde aldri vært med på lapphundtreff før, men vi visste om den for den bor egentlig ganske nær oss, og vi går ofte forbi huset dens når vi er ute og går tur… Den het Mikke eller noe sånt, var rundt to år gammel, og faktisk broren til Maila! :) Familien har en annen finsk lapphund også, som er noen år eldre, men den var på hyttetur… :)

Dixie og MikkeMikke og Dixie

Ikke lenge etter kom Tommy, en av dem som var med forrige gang. Og han og Dixie lekte ganske mye sammen denne gangen… :) Så til slutt kom Anne Liss med Maila og Leia, og Gunn Tove med sin lapske vallhund Raiko (?). Verken Ville eller Ronja kunne komme denne gangen, de hadde visst løpetid begge to… :)

Tommy og MikkeTommy og Mikke hilser på hverandre… :)

Innimellom kom det noen andre hunder også som var med på leken, men de fleste av dem ble ikke så lenge før de gikk videre. Det kom også en annen finsk lapphund innom en liten stund, men de var ikke helt sikre på den sammen med andre hunder, så de turde ikke å være der så lenge… :)

Hmm...Her er den finske lapphunden som stakk innom en liten tur på treffet. Jeg fikk ikke med meg navnet på den, men i fargene lignet den faktisk litt på Dixie… :)

Vi hadde i hvert fall et koselig treff, og hundene så ut til å ha det kjekt de også. Dixie hadde forresten vært i hundegården tidligere på dagen, og med Tessy i går, så hun var ganske utslitt da vi gikk hjemmefra. Men da hun kom til hundeområdet og fikk se alle de kjekke hundene, måtte hun bare leke en stund til. Da vi kom hjem sovnet hun med en gang, og har vært ganske utslitt siden… :)

Her er noen flere bilder fra treffet:

Dixie, Mikke og Golden RetrieverDixie, Mikke og en liten golden retriever valp på 5 måneder…

Dixie mmRaiko, Mikke og Dixie…

Dixie og TommyDixie og Tommy hadde det veldig kjekt i dag…

Dixie osvDixie, Leia, Tommy og Raiko…

DixieprixDixie står og venter på at noen skal leke med henne…

Hundir...Hele gjengen fra treffet, bortsett fra Leia, som likte best å bli klappet… :)

LapskHer ligger fine Raiko! Han bråkte visst sånn at han ikke fikk være med å leke hele tiden… ;)

Maila og Leia   Maila og Leia tar imot en ny hund som kommer til området…

Neste treff nå blir lørdag 30. mai, hos kennel Lappehiet på Karmøy, i forbindelse med en utstilling som skal være der den helgen… Jeg vet ennå ikke helt om vi kommer eller ikke, men vi får se! :) Og etterpå er det søndag 14. juni, i Sørmarka klokka 16, akkurat som denne og forrige gang… Da kommer vi nok i hvert fall! :)

Ha en fin uke! :)

7 kommentarer:

Nøve sa...

Så fine bilder!
Lapphunder i alle varianter :o)

Ville sa...

Så kjekt dere hadde det:o)mange nye flotte hannhunder...regenr mede at Dixie koste seg blandt gutta;o)
Tommy er en grei gutt, det synes Ville også.
Vi får komme sterkere tilbake ved neste treff i Stavanger...jeg var jo sikker på at hun var ferdig med løpetiden , men så gjorde hun seg virkelig til for en hanne på lørdag... da tar vi ingen sjans;o) Koselig å lese. Ville skulle så gjerne vært å lekt med Dixie....står så alene å venter på at noen vil komme å leke:o( gutta var vel som sist opptatt med å vise seg for hverandre, eller;o)

Nøve sa...

Dere er virkelig heldige som har så mange lapper i nærheten! Synd når "damene" ikke får være med,da men...

Mener jeg leste i en eller annen blogg, at dere kommer til Biri? Du såg forhåpentligvis svaret jeg ga deg i min blogg om campingene..?

Ville sa...

Nøve: jeg er selv overrasket over hvor mange lapphunder der er her, når vi går tur så treffer vi ikke en eneste lappisvenn.

Det blir gøy fremover, skal bli spennede å se hvordan det utvikler seg:o) folk har vel fått øynene opp for denne vakre snille rasen:o)

Siss sa...

Deilig og se så mange lapphunder.Ser ut som Dixie stor koser seg:-)

Dixie sa...

Berit: Det var synd løpetiden til Ville ikke var over til i går, men vi møtes vel snart!? Guttene på treffet var faktisk snillere mot hverandre enn sist, så det var jo fint! :)

Nøve: Ja! Vi kommer til Biri! :) Og jeg så svaret ditt i bloggen, så vi prøvde å bestille hytte i går, men det var stengt på søndagene, så mor prøver sikkert igjen i dag... :)

Nina og Bonnie sa...

Så moro Dixie hadde det. Ser ut som gutta gikk bra sammen også.

Masse fine bilder igjen fra deg, Tina.