lørdag 23. mai 2009

Ville!!! :)

I går var Berit, Ville, mor, jeg og Dixie en tur i Sørmarka igjen… Berit og Ville hadde allerede kommet da vi kjørte inn på parkeringsplassen, men Ville stoppet opp på stien mot hundeområdet da hun fikk øye på Dixie, og Dixie kom i FULL fart mot henne! :) Siden vi var så nær området der det er lov å ha hundene løse, slapp vi dem bare fri, og så løp de til hundeområdet der de møtte et par andre hunder.

Den ene av disse hundene var Kompis, en blanding av tervueren og Schäfer. Som jeg sikkert har nevnt tidligere er han veldig ofte i Sørmarka når vi er der, og eieren hans fortalte at de hadde vært der hver dag i de syv årene Kompis har levd! Så da var det ikke så rart at vi har møtt ham ganske ofte! :)

Det regnet litt helt fra vi satte oss i bilen hjemme, men etter en liten stund begynte det å regne enda mer, og til slutt måtte vi finne noen trær å stå under for å ikke bli klissvåte! Da regnet aldri stoppet, bestemte vi oss for å gå en liten tur på området, så fikk vi heller bli litt våte! ;)

Ville og Dixie hadde det som alltid kjempekjekt sammen. De lekte og sprang hele tiden, for det meste bare de to, men innimellom også med noen andre hunder. Vi kastet også ut noen godbiter i skogen som de snuste etter, så fikk de litt annet å tenke på også! :)

Dixie kjører bilDixie satte seg rett i forsetet i bilen da vi skulle kjøre til Sørmarka… :)

Ville og DixieDixie og Ville har det sååå gøy når de får leke sammen!!! :)

 

 Alle fire
Det er kjekt å hilse på noen andre hunder også. Helt til venstre i bildet står Kompis…

 

 De tre hyggelige sakene
Dixie og Ville hadde tid til litt lek med blant annet Kompis også!

 

  Dixie og Ville2
Men for det meste var det bare de to som sprang rundt og koste seg! :)


God helg! :)

10 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Så flotte bilder! Det er så fint å se på bilder av hunder som får løpe fritt. For meg så ser det ut som Ville og Dixie koser seg veldig i verandres selskap!!! Ha en fin helg!!

T :-) sa...

Så morsomt de har det :-) Tror jeg skal flytte til Stavanger....

Mange flotte bilder.

God helg til deg også.

Gry og Millis blogg sa...

Det er så gøy å lese om Dixie og Ville. Jeg føler nesten at jeg kjenner dem litt, gjennom alle de fine beskrivelsene fra deg og Berit:o) Jeg tror ikke det er lenge før Dixie begynner å mase om å få øvelseskjøre;o)

God helg til dere Tina.

Ville sa...

Det ser jo virkelig ut som at Dixie har tenkt seg en tur med bilen der hun sitter:o)

Når Ville og jeg gikk bortover stien, så snudde jeg meg jo når jeg hørte bilden deres, da så det virkelig ut som om Ville forsto at Dixie kom:o)

Både hundene og vi klarte jo å kose oss i regent, vi med kaffi og sjokolade og hundene med godbiter.

Ville får alltid et litt sånt "lei meg" utrykk i ansiktet når Dixie forsvinner inn i bilen og kjører avgårde. denne gang gadd hun ikke å hoppe opp i baksetet engang, hun satt på gulvet i bilen og "furtet" hele veien hjem.

Du fikk jo tatt mange gode bilder selv om det regnet:o)

Det må ikke bli lenge til neste gang, siden de leker sååå godt isammen:o)))

Hanne sa...

Så fint at Ville og Dixie har det så morsomt sammen!! Og så flott med et eget hundeområde - leste om det i siste nummer av Hundesport. Flere kommuner burde følge eksempelet!!

Morosomt bilde av Dixie ved rattet!!
God helg!!

Nøve sa...

Fine bilder av beste-vennene :o)))

Dixie sa...

Dixie og Ville har det kjekt sammen, ja! :) De er nok veldig glade for dette området i Sørmarka (selv om de ikke vet at det ikke finnes så mange slike områder)... :)

Nei, det gjorde ingenting om det regnet, Berit. Vi hadde det jo koselig likevel, vi! :) Håper vi kan treffes snart igjen!

Jeg synes også flere kommuner burde få slike områder! Det innegjærede området i Huston, som det stod om i Hundesport, så jo i hvert fall stort og fint ut! Med agilitybane, basseng og så god plass. Sånne skulle det vært her også! :)

Anne-Liss sa...

Dixie og Ville, ja, vi kan jo kalle dem for Tuppen og Lillemor.
Det er så koselig å se dem sammen, de setter virkelig pris på hverandres selskap (lek).
God helg !!

Irén sa...

Veldig flotte bilder av nydelige hunder som storkoser seg sammen!

Tror nok Balder ville blitt helt yr om han hadde hatt en sånn venneflokk å herje litt sammen med!

Ser det er flere enn Balder som liker å innta sjåførplassen i bilen :-)

Huff, det minner meg på regningen som henger på veggen... Balder fikk være bak i bilen, men ved siden av buret sitt. Også måtte han vente litt alene. Det ble en dyr historie. 4000,- må vi ut med siden han gnagde av sikkerhetsbeltet på midten bak mens han lå oppå buret...

Balder er _ikke_glad i å være i buret. Men han er tryggere der, og det er iallfall billigere...

Ønsker dere en flott uke! :-)

Dixie sa...

Huff... Det ble dyrt! Vi har bur i den store bilen, og der trivs Dixie godt. Men i den lille bilen har vi ikke plass til bur, så der blir det bare bilsele. Heldigvis har hun ikke ødelagt noe enda... :S