lørdag 30. mai 2009

Fint vær…

I dag har det vært sol og kjempefint vær her! :) Siden det har vært en del regn i det siste, var det veldig kjekt når sola endelig kom tilbake. Og de melder bare enda varmere de neste dagene! :) :) :)

Pause1

I dag gikk Dixie og jeg en tur i Sørmarka. Vi hadde tenkt å gå på en sti som vi vanligvis går motsatt vei, men da klarte vi selvfælgelig å gå oss litt bort og havnet tilfeldigvis rett ved hundeområdet! ;) Da måtte jeg jo nesten slippe Dixie litt løs der, så hun var nok bare fornøyd med at vi havnet litt feil sted… ;)

Dixie og

I morgen reiser vi til Hovden igjen, for første gang siden påskeferien, så det skal bli kjekt å komme tilbake igjen. Dixie pleier også å kose seg veldig når hun får springe rundt i skogen og i bekken der, så vi gleder oss alle sammen. (Dixie hadde nok gjort det hvis hun visste hva vi skulle i hvert fall…)

Dix...

Men på veien til Hovden skal vi innom Haugesund, og se på hundeutstillingen som er i helga. Synd at vi ikke får tid til å være med på lapphundtreffet om kvelden, men vi får i hvert fall sett en del lapphunder og eiere (og mange andre hunder) på utstillingen! :)

PausePrixRododendron

God helg og god pinse! :)

2 kommentarer:

Gry Viola og Roxie sa...

Flotte bilder av Dixie!! God tur til Hovden!!

Ville sa...

Så mange flotte bilder Tina :o)