mandag 4. mai 2009

Bare en liten oppdatering…

Som allerede nevnt har vi bare tentamener på skolen for tida, 3 av 6 er ferdig nå! :) De neste 3 kommer denne uka… Det har derfor blitt lite tid til oppdateringer her i bloggen, men her kommer i hvert fall noen bilder fra turen vår til Sørmarka i går…

Dixie har det visst veeeldig kjekt når hun får springe løs. Da hopper og spretter hun, og springer i FULL fart, både sammen med andre hunder, men også alene hvis det ikke er noen å leke med… :)

I går møtte vi faktisk en del hunder som Dixie fikk hilse på og leke litt med, blant annet to dansk-svenske gårdshunder, Kompis (som nesten alltid er i Sørmarka), en border collie valp, og enda noen flere hunder som jeg ikke husker rasen på, men de fleste var der bare en stund før de forsvant igjen.

Her er noen bilder fra turen:

Full fartDixie og en hund til... Dixie og to dansk-svenske gårdshunder En gang til i farta

13 kommentarer:

Ville sa...

Ååå så kjekt Dixie har det for tiden... Ville har det bånn trist..hun har løpetid og er midt i den verste tiden...så nå er jeg sååå redd for å slippe henne.
Regner med at det er over om ca 7 dager, og da er jo du ferdig med dine eksamener... Ville håper da å treffe Dixie i Sørmarka.

Dixie sa...

Stakkars Ville, det må være kjedelig å ha løpetid nå når det har vært så mye fint vær! Men om ca. en uke blir det kjekt igjen, vi kan helt sikkert treffes i Sørmarka da... :)

Gry Viola og Roxie sa...

Så fine bilder, ser ut som Dixie koser seg. Heldige dere er som kan slippe hundene løse et sted. Her er det båndtvang over alt. Roxie springer løs i hagen da og da koser hun seg!! Ha en fin uke og lykke til med de 3 andre eksamene du skal ha!!!

Ville sa...

Tror Ville ligger å drømmer om å få springe løs og leke isammen med Dixie;o)
Idag måtte jeg.. antijoggeren...ta en liten joggetur med henne, fordi jeg synes det er såå fælt for henne å ikke få løpe :o)

Vi gleder oss begge 2 til å treffe dere igjen.
En hundeklem fra Ville til Dixie

Dixie sa...

Vi bruker bare en bilsele på Dixie, som går mellom beina og under brystet, for hun får så lett sånne rare lyder når hun drar i båndet med vanlig halsbånd eller sele som går under halsen. (Hvis du skjønte noe av det??) Men den fungerer bra den! Bortsett fra at den begynner å bli ganske stygg og utslitt etter hvert, da... :)

Jeg går i 1. klasse på videregående på studiespesialiserende, så jeg kan risikere å komme opp i eksamen om noen uker jeg også... :S Men håper ikke det, da! ;)

Lykke til med eksamenene dine også, 11 var jammen mange! Hvilken linje går du på egentlig?

Nøve sa...

Fine bilder, og under her dukka jammen Tessie opp også! Lenge siden vi har sett noe til henne. De er fortsatt venner, håper jeg ;o)
Lykke til med resten av tentamen - du er halvveis :o)))

Gry og Millis blogg sa...

Flotte bilder av nyyyydelige Dixie. Kanskje Dixie savner Ville også? Selvom dere alltid møter noen andre på tur?

Lykke til med tentamen Tina, det er sikkert en hektisk tid nå, men etterpå, da er det vel kanskje ferie eller????:o)

Luna sa...

Dere er heldig som har en sånn plass, Luna er sååå misunnlig! ;)
Lykke til på resten av tentamenene :)

Marianne sa...

Lykke til med tentamenene...og kjenner jeg deg rett så er du en pliktopfyllende jente som pugger som bare det...og da blir det ikke mye tid til andre sprell nei....Håper det går bra...snart er det sommerferie!!!!

Dere får nyte våren når tentamenene er ferdige...

Nina og Bonnie sa...

Lykke til, Tina!

Og jeg sier det igjen og igjen, Dixie er sååå heldig. Får spring masse fri og leker mye med andre hunder. Ikke rart hun er så flink.

Jeg har også en sele som ser sånn ut. Hanne: du kan se mer til den på nettsidene til frøstadheimen. Sjekk hjemmesiden vår og på linker.De er slett ikke dyre der.

Anne-Liss sa...

Så synd vi ikke traff på hverandre i Sør-marka vi var også en tur der da.
Lykke til med tentamener så snakkes vi på søndag ?

Dixie sa...

Tusen takk! Nå er tantamen nr. 4 også over! Bare to igjen nå... :) Når alle er ferdige, er det omtrent én måned skole igjen, men så er det ferie... :)

Dixie savner helt sikkert Ville også! Det er jo alltid de som pleier å leke sammen, selv om det er andre hunder i nærheten! :)

Og Tessy og Dixie er fortsatt venner, ja! Vi går tur med dem av og til, men jeg har ikke hatt med kamera så ofte på de turene, så det har ikke blitt så mange bilder av dem i det siste. Men det kommer nok mer snart! :)

Dixie sa...

Jeg fikk visst ikke med meg den siste kommentaren, men vi har tenkt på det av og til når vi er i Sørmarka at tenk om vi treffer dere! :) Synd vi ikke møttes, da! Regner med vi snakkes på søndag, ja! :)