fredag 26. juni 2009

Tessy og agility… :)

De siste dagene har det vært KJEMPEVARMT! Dixie har fått de vanlige turene sine, men ellers har hun for det meste ligget på det kalde steingulvet i kjelleren og sovet. Når vi er ute på tur, legger hun seg vanligvis ned flere ganger underveis, og vil helst ikke gå videre. Men med litt lokking med godbiter og vassing i vannet innimellom, har vi alltid kommet oss hjem igjen til nå… ;) (Så får vi se hvordan det går i dag…)

Vi har gått noen turer med Marian og Tessy, men i denne varmen går vi vanligvis hver for oss. Disse to hundene klarer nemlig ikke å la være å leke uansett hvor varme og trøtte de egentlig er… :P

Ellers var vi på agilitytrening på onsdag, og det var ikke akkurat kaldere da heller… Berit, Ville og Leila var også der, pluss Gibson med eier (fra kurset) og noen andre hunder, men det ble lite trening på alle sammen, tror jeg… Ingen av hundene hadde nok så lyst å trene i slikt vær, og spesielt ikke lapphundene med SÅÅ tykk pels! Men det gikk egentlig ganske greit den tida vi trente!

Etter en stund bestemte vi oss for å ta en tur i hundegården (naboen til agilitybanen), slik at Ville og Dixie kunne få leke litt der før vi startet på hjemturen. De lekte ikke like hardt og så lange som vanlig! De holdt på en stund, men til slutt lå de bare ved siden av hverandre i gresset i skyggen og så på oss! :) Da tok vi dem med oss innom agilitybanen igjen, slik at de fikk drikke litt, før vi startet på turen hjemover igjen…

Til slutt legger jeg ut noen bilder av Dixie og Tessy i Sørmarka… De har det kjempekjekt når de får springe og leke, selvfølgelig mest med hverandre, men også sammen med en del andre hunder innimellom. Det skal nok bli MAAANGE flere slike koselige turer i løpet av ferien! (Og etterpå også…;)

De toDixie LekeTessy!  Tessy og DixieTed

I dag reiser jeg forresten med Marian og familien til hytta deres på Imsland. Dixie blir igjen hjemme med mor, far og Sebastian, så det blir nok ikke så mye blogging i helga! :)

 

GOD HELG! :D

8 kommentarer:

Luna sa...

Ja, det er deilig med sommer, men det blir varmt for stakkars lapphunden med all den pelsen.. Luna orker omtrent ingenting.
God tur! :)

Hanne sa...

Bienna er enig med Dixie; det er litt for varmt for lappiser om dagen!!

Best å ligge på et vått håndkle på flisegulvet i gangen...

Dixie sa...

Høres ut som alle lapphundene har det på samme måte i denne varmen! Det må jo være varmt for dem med den tykke pelsen de har! :)

Nina og Bonnie sa...

Nå er det varmt og deilig,men vi må ta turene på sene kvelden.Ikke bare er det varmt, men asfalten er varm og gå på også.

Ha en fin tur:o)

Gry og Millis blogg sa...

Ingen tvil om at det virkelig har blitt sommer nå! Det merker både to- og firbente. Ikke rart at Ville og Dixie ikke orket så mye heftig lek!

Kos deg på tur, og riktig god helg:o)

Ville sa...

Så mange fine bilder av Tessi og Dixie. Sist jeg var innom bloggen din, så tittet jeg flere ganger på bildene av Dixie i Hafrsfjord, glemte jo helt å nevne hvor flotte de var, alle var fine, men synes jo det var utrolig bra der hun hopper etter go`biten:o)))

Det blir nok ikke noen trening så lenge det er sååå varmt, tenker jeg.
Kanskje et kvarter, eller noe sånt???
Vi er bort reist først kommende onsdag.
Vi holder kontakten Tina, så ser vi om vi kan møtes en dag i sommer også:o)

Gry Viola og Roxie sa...

Ja nå har sommeren kommet! Vi var i Rauland i helga og der var det litt kalsere enn her hjemme. Og fjell lufta er anderledes enn byluft. Vi koste oss som bare det i helgen!! Fine bilder av Dixie!!
Ha en fin uke!! Følger med på sand vollieballen!! Da teker jeg ekstra mye på dere og Berit og Ville.

Dixie sa...

Berit: Vi kommer ikke på trening de neste to gangene, vi heller. Da er vi på ferie... Men det er nok uansett lurt å trene bare korte økter i denne varmen! :) Det hadde vært kjekt å møtes en gang i ferien, ja! :)

Gry Viola: Det hørtes veldig koselig ut i Rauland, leste om turen i bloggen din... Vi følger egentlig veldig lite med på sandvolleyballen, men det er i hvert fall fullt av folk og volleyballbaner i byen for tiden! :)