mandag 22. juni 2009

Torsdag og fredag…

På torsdag var det tid for agilitytrening igjen… Berit skulle på jobb, så hun og Ville kunne ikke komme denne gangen. Men de hadde vært på formiddagstrening på onsdagen i stedet, og denne treningen skulle visst foregå omtrent hele sommeren, så da blir det agility på oss i sommer også! Jippi! :D

I begynnelsen var det ikke så mange på treningen, men det kom flere og flere etter hvert – både noen som hadde vært med på kurset vi var med på og andre nybegynnere. Denne gangen trente vi mest på hopp, mønet, stigen, vippa, slalom og tunnell, og kombinerte noen av disse hindrene på ulike måter.

I tillegg til Marit (kurslederen) som sammen med Jan hadde ansvaret for treningen, var det også noen flere som hjalp til med nybegynnerne. I sikkert en halv time fikk jeg og Dixie “privatundervisning” av to jenter som både forklarte hvordan vi kunne gjøre ting på en bedre måte, og hjalp til med å finne hindre og kombinasjoner vi kunne prøve.

Så nå gleder vi oss til onsdag, og ny agilitytrening! :)

På fredag gikk Marian og jeg tur med Tessy og Dixie igjen. Det var visst en stund siden vi hadde gått tur med dem sist, men det skal vi nok få tatt igjen i løpet av sommeren… :)

Vi avtalte et sted å møtes, og gikk derfra opp til hundegården ved Vannassen. Det er fortsatt kjempevanskelig å gå tur med dem, spesielt før de har fått vært løse og lekt en stund. Det eneste de er opptatt av er jo hverandre, så det går veeeldig seint framover… ;)

Men vi kom til hundegården til slutt, og der sprang de og koste seg en stund - mest med hverandre, men også sammen med noen andre hunder som var der. Tessy har visst av og til blitt plaget her i hundegården, for hun er så snill og litt forsiktig, og det er sjelden hun sier ifra når det blir for mye… Så etter en stund, da det kom en ny hund til området, som begynte på samme måte, bestemte vi oss bare for å gå videre.

Vi gikk en runde rundt i området, og fant et gress der hundene kunne få leke litt mer (bare i bånd, da…), før vi til slutt gikk hjemover igjen. Da vi kom inn døra hjemme gikk Dixie rett under benken i gangen og la seg, noe hun alltid pleier å gjøre når hun har vært ute og lekt, og er heeelt utslitt… :P

Mer om hva vi har gjort i det siste, pluss bilder, kommer sikkert i løpet av dagen! :)

6 kommentarer:

Ville sa...

Så kjekt at du fikk en hel time med privat undervisning. Jeg synes de er utrolig rause og proffe oppe på Åsen.

De ønsker virkelig at vi skal få det til alle sammen, en god lag ånd er det der, og deler ut av alle sine kunskaper.
Jeg gleder meg til å se dere igjen på onsdag:o)

Gry Viola og Roxie sa...

Så koselig at dere har noen å trene agility med og gå turer med!
Jeg skal på lydighets trening med Roxie i dag, spørs åssen det går. Pleier som regel bare å sitte å se på Mariken og Roxie trene. Men denna uka så er hun på bordtennis leir så da får jeg ta henne med.

Luna sa...

Vi skal på agilitytrening i dag, gleder meg, det er veldig kjekt :)
Dere er så heldig som har den hundeplassen der de kan gå løse, men er det sånn av og til at der blir litt fult? For mange hunder på en plass? eller er ikke det noe problem? :)

Luna sa...

fullt..

Dixie sa...

Berit: Ja, de er kjempeflinke og hjelpsomme på Åsen! Det blir kjekt på onsdag! :D

Gry Viola: Lykke til på lydighetstrening! Det er sikkert veldig greit å få trent så mye med Roxie mens hun er så liten! :)

Luna: Agility er kjempekjekt! Gikk treningen fint? Det pleier ikke å være noe problem med for mange hunder i hundegården, men noen ganger kan det bli litt mange, og da hender det jo at noen ikke passer helt sammen... :) Men i Sørmarka blir det aldri fullt. Der kan vi bare finne oss et nytt sted dersom Dixie ikke trivs med de andreh undene... :)

Dixie sa...

*andre hundene