søndag 14. juni 2009

Tur på Vaulen

Fredag ettermiddag kjørte mor, jeg og Dixie til Vaulen badeplass for å gå tur der i det fine været. Vi parkerte bilen på parkeringsplassen, og det første vi fikk øye på var to svaner og ungene deres. I Vannassen, et annet sted vi ofte går tur, er det også to svaner. De har vært veldig sinte i det siste, og har til og med sprunget etter meg og Dixie et par ganger, så jeg var litt redd for at disse også skulle komme etter oss. Derfor gikk vi en annen vei, så vi slapp å være i nærheten av dem… Men jeg måtte jo bort å ta noen bilder!

Svanene

Vi hadde glemt å ta med langlina til Dixie, så hun dro i alle mulige retninger i det korte båndet, for å snuse, vasse, springe etter fugler osv… Noen ganger klarte vi å holde henne igjen, men av og til ble vi nødt til å bli med ned i busker og lignende også… Hun er jo så sterk! :)

Dixie3

Heldigvis fant vi alltid veien tilbake til stien etter en stund! Og til slutt klarte vi til og med å komme oss tilbake til bilen igjen, etter å ha gått i en stooor bue rundt en farlig og skummel knallrosa barnevogn! ;)

Dixie

Noen bilder til slutt:

På steinen Dixie2ved vannet...

3 kommentarer:

T :-) sa...

Nok en gang flotte bilder av vakre Dixie :-) Jeg syns dere er så flinke til å dra av sted på tur i ulike områder.

Christian og hundene sa...

Jeg har også blitt jaga av svanemor en gang. De er ikke til å spøke med!

Ja, dere er mye ute på turer:-)

Nina og Bonnie sa...

Tror Stavanger er byen for hundeeiere. Der er det vist mange områder å dra og dere bruker dem virkelig. Så flinke dere er.

Og flotte bilder igjen, Tina!!!!