tirsdag 6. januar 2009

God natt!

Hver eneste kveld tar far Dixie rett ut i hagen en bitteliten stund for at hun skal få muligheten til å gå på do før hun legger seg... Etterpå sier vi at hun skal "legge seg", og da går hun ofte opp trappa og inn på rommet mitt helt uten at noen følger henne. Hun har et eget lite rom rett ved siden av mitt (uten dør mellom) som jeg tidligere brukte som lekerom, der hun vanligvis legger seg om kvelden, men i løpet av natten pleier hun å komme inn på rommet mitt... :)

I forgårs kveld, på mandag, var Dixie allerede oppe på rommet mitt da jeg skulle legge meg, og hun hadde funnet seg et godt sted å ligge - midt i senga mi, med hodet på puta! Jeg ligger på madrass på gulvet nettopp for at det skal være enkelt for Dixie å komme oppi, og hun har bevist flere ganger at hun ikke har problemer med å komme oppi... (Hun hopper jo oppi mor og far sin seng også, da, og de ligger ikke på madrass på gulvet...)Helt siden Marian overnattet hos oss for noen uker siden har madrassen hun lå på ligget igjen på rommet mitt, og hver morgen har jeg funnet Dixie oppå den, men denne kvelden hadde hun altså tatt min seng... Heldigvis lå den andre madrassen der ennå, så jeg måtte bare finne en ny dyne og ny pute og legge meg på den madrassen, for jeg kunne jo ikke bare kaste Dixie vekk! :) Etter en liten stund flyttet hun seg over på den andre madrassen likevel, så da fikk jeg "senga" mi tilbake...PS: Alle bildene er fra etter at hun flyttet over på den andre madrassen... :)

4 kommentarer:

Marianne sa...

Såå koseligt dere har det..Er jo skjønt å ha hunden i senga da, selv om det blir nooooen hår av og til da. Aleksander er også glad i å ha Embla i senga, men det blir noe hårete av og til , dessuten så gnager hun på dyna!

Anonym sa...

Hvorfor har jeg en sterk følelse av at Dixie er "en smule" bortskjemt? ;o)

Jeg synes dette ser riktig så koselig ut jeg Tina. Heldige Dixie!!!

Dixie sa...

Ja, det er veldig koselig å ha henne i senga! :)

En gang hadde mor lagt på nytt sengtøy, og da jeg gikk opp for å legge meg om kvelden var det av en eller annen grunn allerede blitt skittent... :) Litt hår kommer det jo også da, men jaja... :)

Anonym sa...

Jeg lurer nesten på hvem som koser seg mest, jeg ;o)

Nalle vil ikke ligge i senga :o(
Men om morgenen vekker han meg ved at han slenger frambeina over meg, og da får vi ei lita kosestund :o)