fredag 30. januar 2009

På Vaulen

I ettermiddag bestemte mor og jeg oss for å kjøre til Vaulenstranda for å gå tur. Jeg hadde bsetemt meg for å ta noen "i farta" bilder til fotokonkurransen, så derfor tenkte vi at kanskje stranda var en fin plass.

Jeg prøvde ut noen av de nye innstillingene som jeg har lært meg om kameraet (jeg har faktisk begynt å lese bruksanvisningen), for å se om det ble noen forskjell. Så mye bedre enn på automatikk ble nok ikke bildene, men noen "i farta" bilder ble faktisk litt skarpe... :)

I hvert fall i farta! 
På stranda var det ikke mange hunder i forhold til vanlig, vi møtte vel to hunder til sammen og så en til litt lenger borte. Vanligvis pleier det å være "stappfullt" av hunder her! :)

Vi gikk ikke så langt, men Dixie sprang sikkert 100 runder på sandvolleyballbanen! Hun elsker visst å springe i sand virker det som, spesielt på volleyballbaner! Det er en slik bane oppe ved ungdomsskolen jeg gikk på, og her også løper hun som bare det! :)


Pinnepause

Etterpå gikk vi ned til vannet. Dixie hadde ikke særlig lyst til å bade i dag, men litt vassing hadde hun ikke noe imot... Etter en stund fikk hun også øye på en hund som stod litt lenger borte. Dixie sprang mot den i full fart, men ble stoppet av langlina etter 20 meter. Da kom den andre hunden bort i stedet, og de begynte å leke med en gang. Eieren til denne hunden kom rett bak, så det var ingen problem... Hun og mor stod og snakte en lang stund, mens Dixie og hunden lekte og jeg tok bilder av dem! :) (Dessverre var det blitt ganske mørkt nå, så bildene ble ikke akkurat så veldig tydelige lenger...)

Vi møtte en annen hund også...

I morgen er det på tide å gå tur med Tessy igjen. Det blir nok ikke noe barnehage på oss denne gang, for Tessy får så store floker i den lange pelsen at de ikke får dem opp igjen... Så hun skal klippes om en uke! :) Det blir morsomt å se hvordan hun blir med litt kortere pels!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det øverste bildet var jo flott Tina! Et skikkelig "I farta" bilde:o)

Det høres ut som om dere har så mange steder å gå tur på, som dere kan møte andre hunder. Heldiggriser!

Nina og Bonnie sa...

Et flott bilde til konkurransen du har tatt. Dixie ser ut til å være en pinne-hund hun også.

Anonym sa...

Kan tenke meg det kan være litt vanskelig å holde styr på den pelsen til tessy ja..! Den stranda høres jo helt flott ut, så heldig dere er som har en egen "hundestrand" ! :)

Dixie sa...

Ja, det er mange hunder på strendene rundt omkring, men på de fleste er det jo båndtvang, da...

Dixie er en pinnehund, ja, det har vi maaange bilder av... :)