torsdag 1. januar 2009

Nyttårsaften!

Godt nyttår alle sammen! :)

Nyttårsaften gikk mye bedre enn forventet for oss og Dixie. På lille nyttårsaften og andre dager i løpet av året med rakettsmell, var Dixie kjemperedd og bjeffet og bjeffet for bare ett lite smell laaangt borte... Men bare hvis hun var inne - ute brydde hun seg ikke i det hele tatt. Her i Stavanger sendes det opp fellesraketter fra alle byens bydeler, pluss at de fleste folk rundt omkring sender opp det de har lov til, så på nyttårsaften var det ganske mye fyrverkeri her! :)

Men på grunn av de små smellene før nyttårsaften, ble Dixie sikkert mer og mer vant til rakettene, så da nyttårsaften kom brydde hun seg ikke om dem lenger... Hun var fortsatt utslitt etter å ha lekt med Ville i nesten 3 timer dagen før (på bursdagen sin), så hun lå bare nede i gangen under et bord og sov nesten hele dagen før mor og far tok henne med seg på besøk om kvelden.

Og det var dette vi hadde vært mest redde for, for nå var jo Dixie på et sted hun ikke hadde vært så mange ganger før! Mor hadde henne i bånd ved siden av seg hele tiden, for da hun prøvde å slippe henne litt løs, fant hun trommestikker og julepynt som hun kunne tenke seg å smake litt på, og det hadde ikke vært så kjekt hvis hun ødela det... :)

Men da alle gikk ut for å se på fyrverkeriet fra en ganske høy fjelltopp, tok mor Dixie med seg for hun har aldri reagert på raketter ute... Og det gikk helt fint! :) Noen av dem de var sammen med lurte på om Dixie hadde dårlig hørsel fordi hun ikke la merke til rakettene, men det hadde hun jo ikke... Klokka ti over tolv fant Dixie sin første pinne i 2009, og den koste hun seg med mens de andre så på rakettene.

Da mor og far skulle kjøre hjem igjen, og hente meg på veien, hadde far mistet brillene sine og han kunne ikke finne dem... Vi skal reise til Hovden i dag, så vi var redde for at det ikke ble noe av turen dersom far ikke fant brillene sine, noe verken han eller noen av de andre gjorde før mor og far gikk i hvert fall... Men i morges ringte telefonen - de hadde funnet brillene! :) Så nå pakker vi og gjør oss klare til å reise, det er lenge siden vi har vært på Hovden nå så det blir kjekt å komme tilbake - spesielt siden det er snø der! :)

Bilder kommer... :)

5 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Så heldig dere er med Dixie. Det var godt hun ikke reagerte.

Ha en fin tur til Hovden.

Anonym sa...

Så bra Dixie tok nyttårsfeiringen som en "voksen" dame :o)

God tur til fjells! Det blir en knallfin start på det nye året!

Nyttårsklem fra oss

Anonym sa...

Så fint at det gikk så bra med Dixie på nyttårsaften! Det høres jo ut som om hun tok livet helt med ro:o)

Så godt at faren din fant brillene sine! Da blir det tur til Hovden og forhåpentligvis en masse snø til Dixie.

Ha det fint!

Anonym sa...

Hei! Så fint å høre om hvor stødig Dixie var :) Lappisene er kjekke på det området :) Veldig avslappa og uredde! Marco'n her lå i sofaen med meg og kosa når det var som verst han! Hehe. Håper dere får et fantastisk godt nyttår!! Vi skal lage ny blogg på blogger selv etterhvert så jeg gir deg beskjed :) Håper vi sees i det nye året! Klem <3

Dixie sa...

Det var bra at Marco ikke brydde seg om rakettene, han heller. Så den nye bloggen din forresten! :) Ja, det hadde vært kjekt å sees en gang i år! :)