lørdag 31. januar 2009

Hinnastranden - med Tessy

I dag var Marian og jeg på tur med Tessy og Dixie. Som dere sikkert har forstått er vi det ganske ofte i helgene, for da har vi liksom tid begge to! :)

Vi møttes ved Rema 1000 (regner med det er få av dere som vet hvor det er...), og bestemte oss for å gå til Vaulen (men vi ombestemte oss på veien, og gikk til Hinnastranden i stedet...). På veien gikk vi forbi et gress hvor vi slapp dem begge litt fri, men siden Dixie fortsatt har løpetid hadde hun båndet på sånn at det skulle bli enkelt å få tak i henne igjen... :)

Etter en stund med springing og leking, gikk vi videre mot Vaulen, men da vi kom til "inngangen" der veien svinger ned til stranda, bestemte vi oss for å fortsette videre langs en sti som går til Hinnastranda.

I begynnelsen av denne stien er det et ganske stort gress, vanligvis uten andre folk, så her slapp vi dem også sånn at de fikk leke mer... Rett ved gresset er det en bitteliten steinstrand, der hundene faktisk badet litt, selv om det var is på vannet litt lenger ute! :)

Vi gikk videre på stien langs sjøen, men siden det ikke er noen bilvei i nærheten her fikk Tessy og Dixie være løse (med bånd som hang på slep hos Dixie) for det meste på vei mot stranda. Vi gikk ikke på selve sandstranda, for som jeg fortalte i forrige innlegg fester sanden seg sånn fast i pelsen til Tessy at det er umulig å få den ut igjen! Derfor holdt vi oss så godt som mulig på stein og fjellgrunn, bortsett fra når de lurte seg bort i sanden, da... :)

På tilbakeveien fulgte vi fjellet helt nede ved sjøen, og vi måtte både klatre og hoppe litt innimellom for å komme oss videre. Hundene fulgte etter så godt de kunne, men av og til måtte vi lete etter noen litt lettere veier for at de skulle komme seg forbi... :)

Til slutt kom vi tilbake til bilveien igjen, og vi gikk hjemover med to veeeldig utslitte hunder... Da vi kom hjem sovnet Dixie med én gang! :)

8 kommentarer:

Nøve sa...

Godt å se sola hos dere også! Men så rart å se grønt gras på denne årstida! Norge er like variert som lapphundene...
Hund er hund overalt, det beste de veit er å leike :o)

Dixie sa...

Ja, endelig har det blitt sol her også! Og de melder det videre framover også, heldigvis... :)

Hanne sa...

Flott "i farta" bilde av Dixie og Tessy!! Også så deilig å se sola... Høres ut som dere hadde en fin tur!

Anonym sa...

Sier som Hanne! For noen flotte bilder av Dixie og Tessy!! Du må ha blitt en racer med kameraet Tina!

Også bade NÅ da....Brrrrrrrrr:o)

Nina og Bonnie sa...

Kjempe fine bilder du tar. Og jeg synes det så ut som sommer hos dere,jeg. I hvertfall forhold til hos oss.

Dixie sa...

Disse bildene er tatt med det lille digitalkameraet (ikke speilrefleksen), så det er nok bare flaks at det ble to nesten skarpe. De fleste andre var uskarpe... :)

Selv om det er sol her er det ganske kaldt! Så det føles ikke så veldig sommer, selv om det kanskje ser ut som det... :)

Anonym sa...

Ja, ser ut som dere har omtrent samme vær som oss :) I dag er her kaldere enn i går, frostrimen ligger over alt, -4 grader.. bbrr.. det er kaldt nok for meg! (skjønner ikke at det går ann å overleve -15...)

Marianne sa...

Jeg håper det blir sol her ogsp snart, har ikke sett ho på 1 uke...
Fine bilder Tina, du er heldig som har en vennine som også liker å gå tur med hunden sin. Virker som om dere koser dere sammen..