søndag 25. januar 2009

Litt av hvert... :)

I det siste har det egentlig ikke skjedd noe spesielt her, men i dag skal vi endelig gå tur med Tessy igjen! :) Det pleier Dixie å like...

Ellers har jeg lest en del i kamerabruksanvisningen, for å lære litt om de ulike funksjonene som faktisk finnes på speilrefleksen... Dette har jeg ikke gjort før, selv om vi har hatt kameraet i en del år, så til nå har jeg bare brukt automatikk, og da har jo ikke bildene av Dixie i fart blitt så veldig mye å skryte av... Men nå skal jeg prøve å se hvordan det går, kanskje jeg faktisk kan greie å få henne skarp på et bilde i farta!? Vi får se...

Uansett har jeg prøvd å ta noen bilder med ulike funksjoner, men ingen i fart ennå, da... I går trente jeg og Dixie en god stund, på mange ulike ting. Først litt sitt, dekk, stå, gi labb, give me five, bukk, bamse osv. men også på bli, kontakt, slalom mellom brusflasker og slalom mellom stolbein!

Dixie med leke2
Vi hadde noen lekepauser mens vi trente... :)

Slalom mellom brusflasker var jo det jeg prøvde på for et par uker siden da Dixie plutselig ble uinteressert i godbitene (til og med skinkebitene!) og gikk og gjemte seg... Men i går gikk det mye bedre, og hun fulgte fint etter hånda mellom flaskene uten problemer! Etter  en stund prøvde vi også litt på ulike aktiviteter med en stol, blant annet slalom mellom stolbeina. Dette var visst litt verre, for jeg tror ikke hun alltid helt forstod når hun skulle gå på utsiden av beina og når hun skulle gå på innsiden... (Det hadde helt sikkert ikke jeg heller gjort med måten jeg prøvde å vise henne på...) Men uansett gik det bedre og bedre etter hvert, så vi skal nok prøve igjen snart!

Trøtt Dixie
Sååå trøtt ble hun etter at vi hadde trent...

Nesten hver dag i det siste har det, som dere sikkert har forstått, bare vært regn og stygt vær! Men i dag er det faktisk SOL!!! og BLÅ HIMMEL!!! Endelig... Det er faktisk ikke så veldig kaldt heller som det har vært noen av de siste dagene, så det skal ikke bli så verst å gå tur i dag! Kanskje vi til og med får tid til å prøve litt på "i farta" bilder en eller annen gang i løpet av dagen! :)

Dixie ser ut vinduet
Dixie sitter i vinduet og ser ut på det stygge været...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke rart Dixie blir sliten, du er jo så flink til å trene med henne!!

Det var et herlig bilde der Dixie lå og sov, hun er virkelig, virkelig vakker!!!

Christian og hundene sa...

Dixie ser ut som ei søt lappetispe:-)

Har Dixie noe imot dårlig vær? Toivo vil ut på tur uansett han, ser ut som han ikke merker været liksom:-)

Dixie sa...

Nei, Dixie har heller ikke noe imot dårlig vær. Hun går tvers igjennom sølepytter og virker ikke som om hun merker om det regner eller ikke i det hele tatt! :)

Nina og Bonnie sa...

Så flink du er til å trene med Dixie. Da blir hun jo god og trett. Enig med Gry, et herlig bilde der hun ligger å sover.

Jeg tror ikke det er noe som heter dårlig vær for en lappe. Charlie skal ut i alt vær, uansett. Noen ganger hadde det passet fint med en litt mere pysete bikkje.

Anonym sa...

Ja, dere er jammen flinke.. Og så er hun helt nyyydelig på det sovebilde :)

Anonym sa...

Ser dere får tiden til å gå med forskjellige kjekke aktiviteter selv om Dixie har løpetid. Kreative løsninger synes jeg.
Hun er vel snart ferdig med løpetiden for denne gang, og snart klar for å gå løs i hundegården igjen?

Dixie sa...

Ja, det nærmer seg nok nå! Kanskje vi kan møtes der neste uke? :)

Anonym sa...

Neste onsdag passer fint for oss også.
Vi kan jo snakkes begynnelsen av uka. :)