fredag 9. januar 2009

Ville!

På onsdag hadde jeg en kjempekort skoledag - fra klokka 9.45 til 11.15... :) Og da jeg plutselig fikk en telefon fra Berit (Villes eier) som lurte på om vi ville møte dem i hundegården på Åsen, ble vi selvfølgelig med! Siden dette området ligger veldig nær oss, ca. 20 minutter å gå, gikk jeg og Dixie mens Berit og Ville kom med bil... Mor var på jobb, så hun kunne ikke bli med denne gangen.

             

Da vi kom fram hadde ikke Berit og Ville komt ennå, men Dixie fant noen andre hunder å leke med mens vi ventet. Etter en liten stund kom de, og da var det nesten bare Ville Dixie var opptatt av, med unntak av litt leking og hilsing på andre hunder innimellom...

De sprang og de sprang, de hoppet oppå hverandre og de hoppet under hverandre og lekte hele tiden... De blir visst aldri leie av det! Håper vi kan møtes snart igjen, det virker jo som om Dixie og Ville har det veldig gøy sammen! :)

Vi var i hundegården i litt over en time, så turen ble ganske lang og Dixie ble VELDIG utslitt etter å ha både gått en stund og lekt leeenge... :)

        

7 kommentarer:

Marianne sa...

Så kjekt dere har det som kan møte så mange hunder. Her på landet er det jo mange hunder, men det er stort sett bare jakthunder som står i en hundegård og gjør. Kan liksom ikke leke med de.
Villa var jo skjønn da, så ut som om de lekte fint sammen.

Dixie sa...

Ja, Dixie elsker å møte andre hunder, og nekter å gå forbi når vi er på tur hvis hun ikke får hilse... :)

Ville er bare ca. 1,5 mnd eldre enn Dixie og de har lekt sammen ganske mange ganger, så de er gode venner, de! :)

Gry og Millis blogg sa...

Har dere en egen offentlig hundegård? Så utrolig supert! Det tror jeg ikke det er mange som har, men det er det mange som savner!! Dette ble sikkert en fin overraskelse for Dixie i dag, hun høres jo veldig fin og sosial ut:o)

Dixie sa...

Ja, det er en offentlig innegjerdet hundegård ca. 20 minutter å gå fra der vi bor... :)

Og rett ved siden er det en hundeklubb som vi er medlem i med agilitybane, og flere typer ulik trening om ettermiddagene (lydighet, agility, utstilling...), så når vi har fått gått et kurs i den klubben kan vi bli med på disse treningene også! :)

Anonym sa...

Nå når Ville er blitt så stor kommer vi til å gå en del i hundegården.
De onsdagene jeg har fri fra jobb, så håper jeg vi treffes i hundegården. Ville og Dixie har jo såååå godt av den sosialiseringen de får i sammen med flere andre hunder. Vi er jo heldige som har denne muligheten her i Stavanger.
Det har jo vært opptil 20 hunder på samme tid, og det går jo utrolig bra.
Det er så kjekt å se når hunder kan omgås og leke fritt isammen, det er jo sjelden at det oppstår konflikter mellom hundene.
Kanskje vi treffes denne onsdagen også, vist været er bra.

Dixie sa...

Ja, hvis været er fint kan jeg komme til hundegården etter skolen, så kan Dixie og Ville få leke enda mer... :) Jeg kan sikkert klare å være der rundt klokken 14.15.

Anonym sa...

Så heldige dere er!!
Ett kjempeprivilegium å få kontakt med så mange hunder som mulig fra de er valper. Gode minner som vil prege dem for all tid :)

Er det litt sånn at like hunder leker best?